{image:text}

Pieni esittely

Ostimme viime keväänä kasvihuoneen, ja toistaa kesää olisi nyt tarkoitus kasvatella siinä erilaisia herkkuja. Samalla olisi tarkoitus perustaa oma pieni hyötypuutarha, rakentaa terassi ja ehostaa pihaa.

Voisin tässä samalla esitellä itseni. Eli olen Linda, asun Kackurissa mieheni ja 2 vuotiaan pikkuneidin kanssa, ja perheeseen kuuluu lisäksi berninpaimenkoira ja kissa (+ yksi hoitokissa). Työskentelen Kivikankaalla, jossa olen pienestä asti pyörinyt, perheyritys kun on. Eli toisin sanottuna tämä on minulle aina ollut vähän niin kuin toinen koti. Töissä teen vähän sitä sun tätä, enimmäkseen kuitenkin tuossa markkinointipuolella hoitelen tiettyjä asioita.

Ostimme kolmisen vuotta sitten vanhan omakotitalon, jonka olemme lähes kokonaan remontoineet. Pihassa notkuu kolme suurta vanhaa omenapuuta, umpeen kasvanut mansikkamaa ja marjapensaat. Pieni perunapeltokin löytyy, jossa kasvatimme ensimmäisenä kesänä perunaa. Pottu-operaatio ei kuitenkaan ollut kauhean onnistunut, niin saa nähdä jäikö se siihen yhteen kertaan.
En ole mikään synnynnäinen viherpeukalo, mutta innokas oppimaan. Haaveena on rehevä piha jossa hyötykasvit ja oleskelualueet löytyvät pieniä kivipolkuja pitkin kävellen puiden ja pensaiden takaa. Semmoinen oma keidas, irti muusta maailmasta. Siihen on kuitenkin vielä matkaa, mutta eikös se matka juuri ole se tärkein?

 

- Linda


 


kasvihuoneblogit


Lue lisää aiheesta


Pomintoja