Vaaput

Vaaput
Vaappu on kalastajan tärkeä apuväline, kun tähtäimessä on hauki, ahven tai lohi. Valikoimistamme löydät monipuolisen valikoiman vaappuja - tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi! 

Vaappu joella

"Halusimme vaihtelua haukipitoiseen ruokavalioomme ja päätimme pistäytyä pienen matkan päässä olevalle joelle, johon on jo vuosien ajan molskautettu säännöllisin väliajoin kirjolohia kaikkien luvanmaksajien tavoiteltavaksi.
Reissumme loppui ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. Erehdyin näet kiinnittämään siiman jatkeeksi sormenpään kokoisen Usami Purin-vaapun, jota kirjokyljet eivät kerta kaikkiaan kyenneet vastustamaan. Kahden kalan lupakiintiö täyttyi viidellä heitolla, ja lisälupien lunastamisen jälkeen nousi samalla tahdilla vielä toiset kaksi kirjolohta. Kaikki samalla vihreä-musta-oranssilla pikkuvaapulla! Herkän ja tiheän uintiliikkeen omaavalla Usami -vaapulla on hyvän ottivieheen ominaisuudet, sillä sitä purivat kesän mittaan kiitettävästi myös ahvenet. Sen tehoa lisäävät myös sisällä rapisevat pienet kuulat.
Pari kertaa jouduin pelastamaan herkullisen pikkuvaapun kieli keskellä suuta myös hauen hampaista, kun olin jättänyt perukkeen pois siimasta."
-Ari Manninen, kalastustoimittaja-

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: