KALASTUSTARVIKKEET- JA VÄLINEET

Kalastus on enemmän kuin vain harrastus – se on elämäntapa, intohimo ja tapa rentoutua luonnon äärellä. Hyvin onnistunut kalareissu lähtee laadukkaista ja oikeanlaisista kalastusvälineistä.  

Verkkokaupastamme löydät laadukkaat kalastustarvikkeet ja kalastusvälineet suoraan kotiin toimitettuina. Olet sitten harrastaja tai kokeneempi kalannarraaja, löydät alla olevasta valikoimasta varmasti suosikkisi. Tutustu tuotteisiin ja tilaa omasi! 

Kivikangas – luotettava kalastuskauppa netissä 

Olemme kalastuksen asiantuntija, jolta saat kaiken kalastukseen tarvittavan. Oli kyse sitten aktiivikalastuksesta tai pyydyskalastuksesta, niin pystymme palvelemaan sinua ammattitaidolla. Verkkokauppaamme olemme valinneet suosittuja kalastustarvikkeita ja kalastusvälineitä jokaiseen makuun. Ja mikäli et löydä etsimääsi, ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa sinua! 

Tutustu myös vapakalastukseen ja talvikalastukseen sekä tuotemerkeittäin jaoteltuihin kategorioihin, kuten Daiwa, Abu Garcia, Berkley ja Mikado –merkkien kalastustuotteisiin ja -välineisiin. Täydennämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti!  

Kalastustuotteet ja kalastusvälineet niin kokeneille kalastajille kuin harrastajille  

Pidit sitten vetouistelusta tai heittokalastuksesta, tarjoamme kalastajille laajan valikoiman mm. vieheitä ja uistimia, heittoverkkoja, jigejä, keloja ja vapoja, sekä muita tarvikkeita, jotka mahdollistavat onnistuneen kalastuskokemuksen. Saat meiltä myös kalastukseen soveltuvat asut sekä kalankäsittely- ja keittiötarvikkeet.   

Mikäli suosit enemmän pyydyskalastusta, löytyy meiltä tarvittavat pyydykset ja välineet kaikkiin pyydyskalastuksen muotoihin. Meiltä saat mm. kalaverkot, sumput ja rysät sekä liinat ja pauloitustarvikkeet. Kalaverkkojen valikoima onkin meillä huima ja sopivan verkon etsinnässä kannattaa käyttää sivuiltamme löytyvää hakutoimintoa. 

Valitse tuoteryhmä