Kalaverkot

Kalaverkot

Nyt verkot vesille – meiltä löytyy luultavimmin Suomen suurin kalaverkkojen valikoima! 

Verkot on jaettu useisiin eri ryhmiin yleisimmän käyttötarkoituksen mukaan. Monet kalaverkot kuitenkin soveltuvat useille eri kalalajeille eikä yleispätevää sääntöä valintaan ole. 

Vinkki: Käytä selailussa eri listaustapoja tai vaihda listausjärjestystä hinnan, nimen tms. mukaan. Voit myös käyttää hakutoimintoa ja hakea eri hakusanoilla tai tuotekoodilla. Kalaverkkojen tuotekoodit muodostuvat solmuvälistä, korkeudesta sekä langan vahvuudesta. Esim. V451815 (v=verkko + solmuväli 45 mm + korkeus 1,8 m + langan vahvuus 0,15 mm). Tuplapitkien kalaverkkojen tuotekoodin loppuun lisätään 2 (esim. V4518152) ja verkonliinojen haussa koodin edestä jätetään pois "v" (esim. 451815).  

Hyvä kalaverkko takaa onnistuneen kalastuskokemuksen 

Verkkokalastus on mukava ja tehokas tapa kalastaa. Se sopii myös kiireisille, sillä kalaverkkojen laskeminen ja tarkastus kerran pari päivässä ei vie vuorokaudestasi tuntikausia. Parhaimmillaan kalaverkolla saa pienellä vaivalla suuren saaliin! Kalaverkko mahdollistaa myös valikoivan kalan pyynnin, koska verkon solmuvälillä voidaan vaikuttaa siihen minkä kokoista kalaa verkkoon jää. Tällöin pienemmät kalat voidaan mahdollisuuksien mukaan vapauttaa vahingoittumattomina takaisin veteen.

Toki kalaverkoissakin on eroja. Laadukkaan kalastusverkon laskeminen veteen on vaivattomampaa kuin huonolaatuisen. Kun kalaverkko on valmistettu laadukkaasti ja laadukkaista materiaaleista, on kalaverkko pitkäikäinen eikä kalasaalis pääse karkaamaan rikkoutuneesta verkosta. Kivikankaan valikoimasta löydät kalaverkot monipuoliseen kalojen pyydystämiseen. Tutustu mm. laadukkaisiin Pietarin verkkoihin, joista löydät eri kalalajeille sopivat verkot jaottelumme mukaan: muikku- ja silakkaverkot, siikaverkot ja kuhaverkot. Lisäksi saat meiltä myös hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Lokka-kalaverkot

Suomen suurin kalaverkkojen valikoima 

Kivikankaalta löydät Suomen kattavimman valikoiman kalaverkkoja. Kun valitset kalaverkkoa, huomioithan kalojen pyyntimitat ja kalastusrajoitukset

Valitse tuoteryhmä