Kalaverkot

Kalaverkot

Suomen suurin kalaverkkojen valikoima

Kalaverkkojen valikoimamme on Suomen suurin. Kalaverkkomerkeistä meiltä on saatavissa laadukkaat ja kestävät Pietarin ja Lokka -kalaverkot. 

VINKKI: Käytä selailussa eri listaustapoja tai vaihda listausjärjestyksiä hinnan, nimen tms perusteella. Voit myös hakea eri hakusanoilla. Huomioithan, että kalaverkkoa valitessa on huomioitava kalojen pyyntimitat ja kalastusrajoitukset

 

Hyvä kalastusverkko takaa mukavan kalastuksen

Verkkokalastus on mukava tapa kalastaa, joka sopii myös kiireisille, sillä kalaverkkojen laskeminen ja tarkastus kerran pari päivässä ei vie vuorokaudestasi tuntikausia. Parhaimmillaan saat pienellä vaivalla suuren saaliin!

Laadukkaan kalastusverkon laskeminen veteen ja vesille on vaivattomampaa kuin ns. roskaverkon laskeminen. Kivikankaan valikoimasta löydät kalaverkkoja tarkoitettuna monipuolisesti eri kalojen pyydystämiseen, esimerkiksi muikulle ja silakalle, siialle, sekä kuhalle

Laajasta kalastusverkkojen valikoimasta johtuen on verkot jaettu useisiin eri ryhmiin yleisimmän käyttötarkoituksensa mukaan. Monet kalaverkot kuitenkin soveltuvat useille eri kalalajeille eikä yleispätevää sääntöä valintaan useinkaan ole.

Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva kalaverkko!

Valitse tuoteryhmä