Kalaverkot

Kalaverkot

Kalaverkkovalikoimamme on Suomen suurin. Kalaverkkomerkeistä meiltä on saatavissa Pietarinverkko, Lokka ja Ahti -verkkoja.

Kalaverkkojen laaja valikoima

Laajasta kalastusverkkovalikoimasta johtuen on verkot jaettu useisiin eri ryhmiin yleisimmän käyttötarkoituksensa mukaan. Monet verkot soveltuvat useille eri kalalajeille eikä yleispätevää sääntöä valintaan useinkaan ole. VINKKI: Käytä selailussa eri listaustapoja tai vaihda listausjärjestyksiä hinnan, nimen tms perusteella. Voit myös käyttää verkonhakukonettamme tai hakea eri hakusanoilla.

Kalaverkkoa valitessa on huomioitava kalojen pyyntimitat ja kalastusrajoitukset. Lisätietoa: https://mmm.fi/kalastuslaki/pyyntimitat-ja-rauhoitukset

Hyvä kalastusverkko takaa mukavan kalastuksen

Laadukkaan kalastuverkon laskeminen veteen ja vesille on vaivattomampaan kuin ns. roskaverkon laskeminen. Kivikankaan valikoimasta löydät kalastuverkkoja tarkoitettuna eri kalojen pyydystämiseen eli esimerkiksi seuraaville kalalajeille: Muikku, siika ja kuha. Edustamamme huippumerkki Pietarin verkko tekee kalastusverkoista maineensa mukaisesti laadukkaita ja kestäviä. Tutustu valtavaan valikoimaan ja hanki helpostu itsellesi juuri oikeanlainen kalastuverkko.

Valitse tuoteryhmä