KASVIHUONETARVIKKEET

KASVIHUONETARVIKKEET

Kasvihuone tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden hyötykasvien ja kukkien kasvatukseen. Erilaisten kasvihuonetarvikkeiden avulla teet kasvihuoneesta vieläkin paremman – viihtyisän ja tarpeisiisi parhaiten vastaavan.    

Kivikankaan kattava valikoima tarjoaa kasvihuonetarvikkeet aina lämpötilamittareista kasvihuoneen kasteluun ja tuuletuksen helpottamiseen. Tutustu valikoimaamme ja tilaa tarvikkeet kätevästi verkkokaupastamme! 

Kasvihuonetarvikkeilla voi parantaa kasvuolosuhteita  

Vaikka auringonvalo on kasveille elintärkeää, voi kuuma kesäpäivä olla liian paahteinen kasveille. Erilaisten lisävarusteiden avulla voidaan parantaa kasvien kasvuolosuhteita. Tyypillisiä kasvihuoneen lisävarusteita ovat tuuletusta helpottava automaattinen kattoluukun avaaja, erilaiset kastelujärjestelmät sekä kasvukautta pidentämään tarkoitetut kasvihuoneen lämmityslaitteet.  

Riittävä ilmanvaihto kattoluukkujen avulla  

Kasvihuoneen riittävä tuuletus auttaa pitämään huoneen lämpötilan optimaalisena kasveille silloin, kun aurinko porottaa kuumana pilvettömältä taivaalta. Lisäkattoluukuilla voi helpottaa huoneen tuuletettavuutta ja automaattinen kasvihuoneen kattoluukun avaaja pitää huolen kasvihuoneen optimaalisestä lämpötilasta, kun lämpöasteet nousee asennetun rajan yli. Tällainen automatisoitu ratkaisu on erinomainen silloin, kun itse ei pääse avaamaan luukkuja tai ovia riittävän ilmanvaihdon takaamiseksi.  

Varjostuskangas on helppo asentaa kasvihuoneen laseihin 

Kasveihin kohdistuvaa paahdetta voi säädellä myös varjostuskankaiden avulla. Varjostuskankaat ja –verhot on helppo asentaa kasvihuoneen laseihin haluttuun paikkaan. Näin voi suojata varjoisammassa paikassa viihtyviä kasveja liialliselta auringonpaisteelta.   

Kasvihuoneen lämmityslaiteella voi pidentää kasvukautta  

Kasvihuoneen lämmittimet ovat tarkoitettu suojaamaan kasveja liian viileiltä lämpötiloilta. Kasvihuoneen lämmityslaitteen avulla voidaan pidentää satokautta, sillä se mahdollistaa taimien istuttamisen jo varhain keväällä ja sadon korjaamisen vielä myöhään syksyllä. Kasvihuoneen lämmitykseen soveltuu parhaiten termostaattiohjattu ja kosteussuojattu sähkölämmitin, joka pitää kasvihuoneen lämpötilan tasaisena.  

Kasvihuoneen kastelujärjestelmä tuo joustoa kasteluun 

Kasvihuoneessa kasvit eivät pääse nauttimaan vesisateista, vaan kaikki kastelu on hoidettava itse. Automaattinen kastelujärjestelmä helpottaa huomattavasti tätä työvaihetta. Kastelun voi hoitaa joko kastelulaitteella tai ruukkukastelijoilla. Molemmat tavat hoitavan kastelun tasaisesti ja kasveille ihanteellisella vedenlämpötilalla. Tutustu Kivikankaan kastelujärjestelmiin ja voit hyvällä omalla tunnolla jättää kasvit muutaman lomapäivän ajaksi kasvihuoneeseen.  

Kasvihuonetarvikkeet Kivikankaalta 

Kivikankaan laajasta kasvihuonetarvikevalikoimasta löydät varmasti omaan käyttötarkoitukseen sopivimmat tarvikkeet. Kannattaa tutustua myös kasvihuoneita täydentäviin hyllyihin ja pöytiin sekä erilaisiin lisävarusteisiin, joilla voit helpottaa kasvien hoitoa. Meiltä saat myös aina asiantuntevaa apua kaikessa kasvihuoneisiin liittyvässä – ota yhteyttä, palvelemme mielellämme! 

Valitse tuoteryhmä