AKTIIVIKALASTUS

AKTIIVIKALASTUS

Aktiivikalastuksessa pyritään houkuttelemaan kaloja erilaisia vieheitä tai syöttejä käyttäen. Sen parissa saatetaan viettää useita tunteja, nauttien kalastuksen jännityksestä ja samalla rentoutuen. Aktiivikalastus onkin suosittu harrastus monille, jotka nauttivat luonnossa liikkumisesta.  

Kalastitpa mato-ongella, avokelalla, pilkkimällä tai tuulastamalla, löydät meiltä laajan valikoiman tarvikkeita aktiivikalastukseen. Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen – tutustu tuotteisiimme!   

Katso myös muut kalastusvälineet >> 

Meiltä saat kaiken tarvittavan aktiivikalastukseen 

Aktiivikalastus vaatii enemmän kalastajan huomiota, taitoa ja aktiivista liikkumista kuin pyydyskalastus.  Kalastuskokemuksena se on usein kuitenkin monipuolisempi, ja samalla kertaa jännittävä, mutta myös rentouttava. Aktiivikalastus sisältää monia eri tekniikoita ja tyylejä, riippuen siitä mitä kalaa pyydetään ja millaisissa vesissä kalastetaan.  

Aktiivikalastuksen muotoja ovat mm. heittokalastus, vetouistelu, perhokalastus ja pilkintä. Kivikankaan valikoimasta löydät aktiivikalastukseen erilaiset siimat, koukut ja leikarit, haavit ja heittoverkot. Vapakalastukseen saat mm. lusikkauistimet, uistelukelat ja vavat sekä Usami vaaput eri tarpeisiin.  

Aktiivikalastajan verkkokauppa

Aktiivikalastus on mukava harrastusmuoto, jonka parissa voi viettää helposti koko päivän, kunhan varusteet on kunnossa. Aktiivikalastaja saa meiltä kaiken tarvittavan, myös talvikalastustukseen  ja pilkintään. Pilkkijän ehdoton luottovaruste on kunnon kaira ja hyvä reppujakkara, johon saa mahdutettua pilkkivavat, jääsahan, morrit, tasapainopilkit ja muut varusteet – sekä tietenkin myös eväät! Sitten vain jäänaskalit kaulaan ja jääkengät jalkaan, ja ei kun menoksi! 

Valitse tuoteryhmä