Metalliperustukset

Metalliperustukset

On tärkeää asentaa kasvihuone vakaalle ja roudalta suojatulle maaperälle. Helpoin tapa on hoitaa perutus valmiin metallikehikon avulla. Valmiiksi kasvihuoneen mittoihin ja profiileihin sopiva sokkeli asennetaan maa-ankkureilla maahan ja koottu kasvihuone nostetaan sokkelin päälle ja kiinnitetään. Kasvihuoneperustus voidaan tehdä myös ilman valmissokkelia, jolloin suosittelemme tutustumaan perustusohjeisiin

Kivikankaalta saa laadukkaat terässokkelit kasvihuoneiden perustuksiin! Tutustu valikoimaamme! 

Kasvihuoneen asennus metallisokkelin avulla 

Metallisokkeli on helppo ja nopea tapa perustaa kasvihuone. Sokkeliasennuksen avulla kasvihuone pysyy tukevasti paikoillaan ja nousee riittävästi maaperästä. Asennuksessa on kuitenkin aina huomioitava maaperän tyyppi ja ympäristö, sillä pehmeämpi maaperä edellyttää pitempiä maa-ankkureita. Muistathan ennen kasvihuoneen asentamista sokkelin päälle tarkastaa, että sokkeli on suorassa ja tasapainossa. Kivikankaalta saat helposti asennettavat laadukkaat Halls-sokkelit ja Juliana-sokkelit.  

Metalliperustus on suhteellisen helppo ja nopea tapa asentaa kasvihuone 

Metalliperustus on varma tapa asentaa kasvihuone, kun noudattaa tarkasti asennus- ja mittaohjeita. Sokkeliperustuksen asennukseen on syytä varata kuitenkin aikaa, jotta kasvihuoneesta voi nauttia vuosia. Kasvihuoneiden ja sokkeleiden lisäksi saat meiltä sokkelikiinnikkeet, jotka helpottavat terässokkelin kiinnitystä huoneen sisäpuolelta kivetyksen tai terassin päälle. Tutustu myös muihin kasvihuonetarvikkeisiin ja lisävarusteisiin.  

Valitse tuoteryhmä