Kivikankaan kasvihuonevalikoima

Kivikankaan kasvihuonevalikoima

Kun valitsemme kasvihuoneita valikoimaamme kiinnitämme erityistä huomiota runkoprofiilien rakenteeseen ja katemateriaalin vahvuuteen sekä tyyliin sopivien lisävarusteiden saatavuuteen. Siksi useimmat mallimme on nykyään varustettu karkaistuilla, tavallista lasia viisi kertaa kestävämmillä turvalaseilla tai vahvoilla polykarbonaatti kennolevyillä.


JULIANA

Pohjoismaiden markkinajohtaja ja Suomen tunnetuin kasvihuone on Juliana-kasvihuone. Kivikangas on ollut tanskalaisen Julianan virallinen maahantuoja jo yli 30 vuotta. Julianalla on kattava kasvihuonemallisto, joka täyttää useita vaatimuksia, tarpeita ja toiveita. Juliana-kasvihuoneet ja viherhuoneet on valmistettu Tanskassa korkeilla laatuvaatimuksilla Pohjoismaisiin olosuhteisiin.


BOTANICA

Juliana - Euroopan johtava kasvihuonevalmistaja - on kehittänyt Botanica-malliston, joka on suunnattu laatua, tyyliä ja yksilöllisiä ratkaisuja arvostavalle. Botanica mallit valmistetaan tilaustyönä asiakkaan toivomuksien mukaan.


HALLS

Kasvihuoneunelma alkaa tästä. Halls on brittiläinen kasvihuonevalmistaja ja toiminut jo vuodesta 1936. Ensimmäinen sarjavalmisteinen kasvihuone maailmassa oli Halls-kasvihuone. Halls-kasvihuoneet yhdistetään edelleen tiiviisti englantilaiseen puutarhanhoitoperinteeseen. Halls-kategoriassa on valikoima laadukkaita kasvihuoneita edulliseen hintaan, halpa kasvihuone ja laatu samassa paketissa niin noviisille kuin kokeneelle harrastajalle.


ACD

ACD on johtava belgialainen harrastajakasvihuoneiden valmistaja. ACD-kasvihuone erottuu edukseen tukevan runkonsa, korkeamman korkeutensa ja karkaistujen lasien ansiosta. Kasvihuoneen perustus, sokkeli, sisältyy kasvihuoneisiin vakiona. Kasvihuoneet ovat rakenteeltaan ja yksityiskohdiltaan huoliteltuja ja antavat huoletonta iloa vuosiksi eteenpäin.


GROWHOUSE

Welcome to Growhouse – Puinen kasvihuone on perinteinen ulkonäöltään ja materiaalina puu luo miellyttävää tunnelmaa myös kasvihuoneen sisustukseen. Growhouse-puukasvihuone on käsin valmistettu Englannissa käyttäen materiaalina vain sertifioitua, ulkokäyttöön käsittelemättömänäkin sopivaa Jättituijaa (Thuja Plicata). Käsittelemätön puukasvihuone harmaantuu ajan kuluessa kauniin hopeiseksi, mutta halutessaan voidaan puinen kasvihuonerunko käsitellä sopivalla pintakäsittelyllä.


KAARIHUONEET

Kaarikasvihuone Strong on edullinen kasvihuonevaihtoehto, kun halutaan suurta pinta-alaa ja kestävää rakennetta. Kaarimallinen kasvihuone on valmistettu sinkitystä teräsrungosta ja katemateriaalina on kennolevy.
Valitse tuoteryhmä