Kasvihuonelämmittimet

Kasvihuonelämmittimet

Kasvihuonelämmitintä käytetään kasvukauden pidentämiseen ja kasvien suojeluun kylmiltä olosuhteilta. Sillä ylläpidetään viileämpinä vuodenaikoina optimaalista lämpötilaa kasvihuoneen kasveille.  

Meiltä saat kasvihuonelämmittimet niin pieniin kuin isoihin kasvihuoneisiin. Tutustu valikoimaamme! 

Kasvihuoneeseen soveltuu niin sähkö- kuin kaasukäyttöinen kasvihuonelämmitin  

Kasvihuoneen lämmitin on tärkeä silloin, kun halutaan keväällä ja syksyllä suojella kasveja hallalta. Kasvukauden pidentäminen on jokaisen viherpeukalon unelma; keväällä lämmitettyyn kasvihuoneeseen voi taimet istuttaa aikaisemmin ja syksyllä taas nauttia satokaudesta normaalia pidempään.  

Kasvihuoneen lämmitykseen soveltuu parhaiten termostaattiohjattu ja kosteussuojattu sähkölämmitin, joka pitää kasvihuoneen lämpötilan tasaisena, ja on luotettava ja tehokas. Myös kaasulämmitin soveltuu kasvihuoneen lämmittämiseen, sillä nestekaasua polttaessa syntyy hiilidioksidia, jota kasvit tarvitsevat yhteyttääkseen ja kasvaakseen. Kaasulämmitin sopii myös muihin kodin ja harrastusten lämmitystarpeisiin silloin, kun sähköliitäntää ei ole saatavilla. Tällaisia ovat mm. talvikalastuksessa käytettävä pilkkikoppi.  

Sähkölämmittimien, kaasulämmittimien ja valopetrolilämmittimien lisäksi saat meiltä eristävän kuplamuovin. Kuplamuovi toimii hyvänä lämmöneristeenä, joka päästää valon läpi. Sen avulla voi pienentää lämmitettävää alaa kasvihuoneessa tai tarvittaessa vuorata kasvihuoneen ikkunat sisäpuolelta.  

Sähköliitäntä kasvihuoneeseen jo hankintavaiheessa 

Jo kasvihuoneen hankintavaiheessa on hyvä huomioida mahdollisen sähköliitännän lisääminen kasvihuoneeseen. Näin voit halutessasi käyttää kasvihuoneessa sähkökäyttöistä lämmintä sekä lisäksi vaikkapa tunnelmavaloja. Kasvihuoneessa käytettävien sähkölaitteiden on oltava vähintään IPX4 vesisuojattuja sekä sähköjohdon ulkokäyttöön soveltuvaa kumikaapelia. 

Kivikankaalta saat kaiken kasvihuoneviljelyyn tarvittavan – myös apua kasvihuoneen valinnassa! Olethan yhteydessä, niin asiantuntijamme auttavat sinua. Voit myös tutustua kasvihuoneoppaaseemme, josta löydät paljon hyödyllistä tietoa kasvihuoneharrastukseen. 
 

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: