Lämmitys

Lämmitys

Meiltä löydät sähkölämmittimet, kaasulämmittimet ja valopetrolilämmittimet, sekä eristävän kuplamuovin. Kasvihuoneen lämmitin on tärkeä silloin, kun halutaan keväällä ja syksyllä torjua halla ja lämmittää kasvihuonetta. Kasvukauden pidentäminen keväällä tarkoittaa sitä, että lämmitettyyn kasvihuoneeseen voi taimet istuttaa aikaisemmin, jolloin sadostakin voi nauttia normaalia aiemmin.

Kasvihuoneen lämmitykseen soveltuu parhaiten termostaattiohjattu ja kosteussuojattu sähkölämmitin. Sähkölämmitin pitää kasvihuoneen lämpötilan tasaisena ja on luotettava ja tehokas. Kasvihuoneen hankinnassa ja rakentamisvaiheessa kannattaakin harkita myös sähköliitännän lisäämistä kasvihuoneeseen. Kasvihuoneessa käytettävien sähkölaitteiden on oltava vähintään IPX4 vesisuojattuja sekä sähköjohdon ulkokäyttöön soveltuvaa kumikaapelia.

Myös kaasulämmitin sopii erinomaisesti kasvihuonekäyttöön. Usein kotoa löytyy jo esimerkiksi grillin kaasupullo jonka voi ottaa tilapäiskäyttöön kasvihuoneessa keväällä ja syksyllä, kun yleensä tarvitaan lisälämpöä. Nestekaasua poltettaessa syntyy hiilidioksidia, joita kasvit käyttävät hengitykseensä. Kaasulämmitin sopii myös muihin kodin ja harrastusten lämmitystarpeisiin, kuten esim. kyttäys- tai pilkkikoppiin, silloin kun ei ole sähköliitäntää saatavilla.

Kuplamuovi toimii hyvänä lämmöneristeenä, joka päästää valon läpi. Kuplamuovin avulla voit pienentää lämmitettävää alaa kasvihuoneessa tai tarvittaessa vuorata kasvihuoneesi sisältä. Myös hallaharso suojaa taimia kylmältä.

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: