Vieheet ja uistimet

Vieheet ja uistimet
Hyvä uistin tai viehe ostoslistalla – tai kenties molemmat? Tutustu valtavaan valikoimaan! Meiltä löytyy kattava valikoima uistimia ja vieheitä erilaisiin olosuhteisiin ja eri kalalajeille. Valikoiman kalastusvieheet ovat tarkoin valittu nimenomaan pohjoisia olosuhteita silmällä pitäen. On viehettä josta löytyy räminäkuulaa, pimeässä hehkuvaa vaappua, petokaloille suunniteluja jerkkejä, kalajigiä, matojigiä ja rapujigiä.

Uistimia ja vieheitä miellyttävälle kalastusreissulle

Hyllystämme löytyy esimerkiksi Usami vaaput, Stinger lipat, lusikkauistimet ja ruohouistimet, sekä Daiwa ja Daiwa Prorex uistimia. Jigikalastukseen valikoimasta löytyy suuren suosion saavuttaneet Daiwan ja Orkan jigit. Huokuttelevasti liikkuvat vieheet saa laiskimmatkin kalat liikkeelle ja värähtelyä veteen luovat jigit toimivat hyvin ärsykkeenä!

UISTIMET NETISTÄ ERI KALALAJEILLE

Hanki tarvitsemasi uistimet kätevästi netistä edullisesti ja nopealla toimituksella. Uistinvalikoimasta uistimet kaikille yleisimmille kaloille, kuten kuhalle, ahvenelle, hauelle, lohelle ja taimenelle. Voidaan siis sanoa, että olipa kalastusreissun suuntana mikä tahansa paikka tai erityinen kala, meiltä saat uistimen kalastukseen.

Laita kalapakki kerralla kuntoon meidän laadukkailla uistimilla ja jigeillä!

Tutustu viehe- ja uistinvalikoimaan alla!

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: