PYYDYSKALASTUS

PYYDYSKALASTUS
Laajasta valikoimasta löydät kalaverkot kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Pietarin verkot sopivat niin harraste- kuin ammattikalastajalle, lisäksi valikoimasta löytyy edullisemmat Lokka kalaverkot. Jos valmistat verkkosi mieluummin itse, löydät meiltä liinat, paulat ja muut pauloitustarvikkeet. Talvikalastaja tarvitsee hyvät jääsahat, kairat ja uittolaitteet, jäänaskaleita unohtamatta. Katiskalla kalastavalle meillä on hyviä uutisia; kaikki Pietarin katiskat ovat kevyitä, kokoon taittuvia ja helposti käsiteltäviä. Meiltä löydät myös rapumerrat ja rysät. Muista merkitä verkkosi ja pyydyksesi kalastusasetuksen mukaisilla lippumerkeillä!

Katso myös kaikki >>kalastusvälineet

Kalaverkot pyydyskalastukseen 

Kalaverkko on yksi suosituimmista pyydyskalastuksessa käytettävistä pyydyksistä. Verkot voivat vaihdella kooltaan ja rakenteeltaan riippuen siitä, minkä tyyppistä kalaa tai saalista halutaan pyytää. Kalaverkot valmistetaan kestävästä materiaalista, kuten nailonista ja niiden silmäkoot vaihtelevat pyydettävän kalan mukaan.  

Kalaverkoista Pietarin verkot ovat erittäin suosittuja niin harraste- kuin ammattikalastajien keskuudessa. Koneellisesti valmistettuja Pietarin verkkoja löytyy usealla eri solmuvälillä valmistettuina. Pietarin verkkojen lisäksi valikoimastamme löytyy Kivikankaan omat Lokka-kalaverkot. Lokka-kalaverkko on käsinpauloitettu ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen, kun etsit edullisempaa, mutta laadukasta kalaverkkoa. 

Muut pyydyskalastukseen soveltuvat tarvikkeet 

Mikäli valmistat verkkosi mieluummin itse, huomioithan, että verkonliinan pitää olla laadukas, jotta solmuvälit pitävät paikkansa ja mitat ovat oikein. Meiltä löydät verkkojen valmistukseen tarvittavat liinat ja pauloitustarvikkeet. Talvikalastajat olemme huomioineet valitsemalla valikoimaamme laadukkaat jääsahat ja tuurat, jääkairat, uittolaitteet sekä talviasut. Tutustu myös muihin kalastusvälineisiin

Valitse tuoteryhmä