Taimikasvatus ja kasvivalot

Taimikasvatus ja kasvivalot
Kiinnostaako taimikasvatus? Meiltä kasvivalot ja muut taimikasvatustarvikkeet kasvatusta varten! Taimien esikasvatus keväällä on antoisaa puuhaa kesää odotellessa. Herkät taimet kuitenkin tarvitsevat huolenpitoa: lämpöä, valoa ja vettä oikeassa suhteessa - kasvivalo on tässä oiva apu.

Kasvivalo apuna

Kasvivalo on oiva apu taimikasvatukseen. Meiltä löytyy muitakin hyviä apuvälineitä taimikasvatukseen, joilla se onnistuu vähemmälläkin vaivalla. Altakastelu on taimien juurille paras vaihtoehto, juuret kehittyvät syvälle eivätkä kuivu niin helposti myöhemminkään. Jos taimia ei voi kasvattaa valoisassa, kasvivalot auttavat pitämään taimet elinvoimaisina pimeinä vuodenaikoina tai hämärissä olosuhteissa. 

Aikaista viljelemisen aloittamista kasvilampulla eli kasvivalaisimella

Erilaisilla kasvivalaisimilla saat annettua kasveille ja taimille juuri niiden tarvitsemaa valoa. Näin voit aloittaa taimien ja kasvien kasvattamisen jo ennen, kun Suomessa on otolliset sääolosuhteet ulkona kasvattamiseen. Lisäksi kasvilamppujen avulla kasvien talvehtiminen onnistuu helposti.

Tutustu kasvivalojen, kastelualustojen ja muiden apuvälineiden valikoimaamme - oikeilla tarvikkeilla taimikasvatuksesta tulee huomattavasti helpompaa ja vaivattomampaa.

Valitse tuoteryhmä