Pilkit

Pilkit
Pilkit juuri sinulle. Laadukkaat pilkit ja pilkkimisvälineet kaiken tasoisille kalastajille – tasapainopilkit, pystypilkit ja morrit. Pilkit ovat tunnetuilta huippumerkeiltä, kuten Ahti, Nils Master, Usami ja Jytky. Pilkkiminen on mielekkäämpää hyvillä pilkeillä tehtynä, joten niihin kannattaa panostaa. Kun hankit meiltä välineet talvikalastukseen, on se mukavaa ajanvietettä ja mielekästä työtä. Pilkkiminen on yksi Suomen suosituimmista talvilajeista. Se on helppo ja mukava tapa viettää aikaa ulkona talvella ja samalla pyytää kalaa. Pilkkiminen sopii kaikenikäisille ja -tasoisille kalastajille, eikä vaadi suurta investointia kalastusvälineisiin.

Tasapainopilkit ovat isoille kaloille

Isoja kaloja pyydystettäessa kannattaa pilkkivapaan valita tasapainopilkki. Tasapainopilkillä saa narrattua mm. seuraavia kaloja: Ahven, hauki ja kuha. Järvelle riittää helposti noin 5-7 senttimetrin tapapainopilkki ja merelle tätä isompi.

Pystypilkki on hyvä esimerkiksi mateelle

Pystypilkkiminen on kaikista yleisin ja suosituin pilkkimismuoto Suomessa. Pystypilkillä saa kalan nopeasti ylös avannosta. Voidaan myös sanoa, että se on kaikista saalisvarmin. Pystypilkit ovat yleisesti ottaen aina metallipintaisia ja muodoltaan suippoja. Pystypilkki kannattaa valita veden syvyyden ja värin mukaan sekä pyydettävän kalan mukaan. Suomessa käytetään eniten väriyhdistelmänä hopea/kupari.

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: