HALLS KASVIHUONEET

HALLS KASVIHUONEET

Halls on vuodesta 1936 toiminut brittiläinen kasvihuonevalmistaja, joka valmisti ensimmäiset sarjavalmisteiset kasvihuoneet maailmassa. Halls-kasvihuoneet heijastelevat vahvasti englantilaista puutarhaperinnettä ja tarjoavat kohtuuhintaisia vaihtoehtoja sekä aloittelijoille että kokeneille puutarhureille.  

Valikoimastamme löydät toimivia ratkaisuja kaikille, jotka haaveilevat omasta kasvihuoneesta. Halls-kasvihuone soveltuu myös erinomaiseksi oleskelupaikaksi, jossa rentoutua ja viettää aikaa.  

Mitä tulisi huomioida ennen Halls-kasvihuoneen valintaa 

Kun haaveilet omasta kasvihuoneesta, on tärkeää pohtia, minkälaiseen tarkoitukseen kasvihuone on tulossa. Mieti, mitä kasveja aiot kasvattaa, millaista satoa toivot, kuinka paljon tarvitset työtilaa ja kuinka paljon tilaa haluat kasveille. Muista varata tilaa myös työkalujen, kastelukannujen ja muiden tarvikkeiden säilytykselle. Ennen ostopäätöstä, käytä aikaa suunnitteluun, jotta löydät juuri sinun toiveitasi vastaavan kasvihuoneen.  

Halls-kasvihuoneita on saatavilla myös seinämalleina, mikä tarkoittaa, että kasvihuone sijoitetaan seinää vasten. Kasvihuoneen katto on viisto, jolloin vesi ja lumi ei keräänny katolle tai seinää vasten, vaan laskeutuu alas maahan. Seinämalleja on saatavilla alle neliön kokoisista kasvihuoneista aina 7 m² kokoisiin malleihin. Kiinteän seinärakenteen ansiosta seinämalleihin lämpösäteily varastoituu paremmin ja näin sisälämpö pysyy tasaisena myös kylminä öinä. 

Mikäli olet epävarma kahden eri koon välillä, on yleensä järkevää valita suurempi vaihtoehto. Innostuksen iskiessä voi pienempi kasvihuone jäädä liian pieneksi käyttötarpeeseen nähden. Huomioithan myös kasvihuoneen korkeuden. Jos haluat käyttää huonetta oleskelutilana tai tiedät kasvattavasi siellä korkeita kasveja, valitse huone, jossa on korkea räystäskorkeus ja voit seistä siellä suorassa. 

Jo suunnitteluvaiheessa on hyvä miettiä myös lisävarusteiden tarve. Miten etukäteen, miten hoidat kastelun kasvihuoneessa, haluatko aukaista kattoluukut käsin vai olisiko automaattinen kattoluukun avaus miellyttävämpi. Myös hyllytila ja kastelulaitteiden sijoittaminen, on syytä ottaa huomioon. Tutustu kasvihuoneoppaaseemme, löydät sieltä monia vinkkejä kasvihuoneen hankintaan.  

Halls-kasvihuoneen lisäosilla parannat kasvihuoneen käytettävyyttä 

Halls-kasvihuoneisiin on saatavilla useita erilaisia lisäosia, joilla monipuolistat ja helpotat kasvihuoneen käyttöä. Esimerkiksi Hallsin lisäkattoluukut, hyllyt ja syöksytorvet räystäisiin parantavat käyttömukavuutta. Lisäkattoluukku on suhteellisen edullinen ratkaisu ilmanvaihdon parantamiseen, sillä kasvihuoneen katossa oleva lasi asennetaan luukkuun. Erilaiset hyllyt lisäävät työskentelytilaa ja niihin voi asetella pienempiä kukkaruukkuja, jolloin tilankäyttö on optimoinut mahdollisimman tehokkaaksi.  

Tutustu Kivikankaan Halls-kasvihuoneiden valikoimaan – löydät sieltä varmasti itsellesi erinomaisen vaihtoehdon! 

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: