Halls

Kasvihuone Halls Qube 6,4 m² turvalasilla, musta runko

tuotekoodi: HQ62
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Kevyen näköinen kasvihuone kestävällä rungolla

 

 


Kasvihuonerahti, toimitusmaksu (sisältää kotiinkuljetuksen) 69,00
Hinta: 1379,00 137900
Määrä: kpl

Tiedostot

HALLS QUBE

Halls Qube on yksinkertaisen kaunis kasvihuone, jossa on kevyt ja ajaton muotoilu. Runkoprofiilit ja turvalasit tekevät huoneesta melkein kelluvan näköisen, ja kuten kuvistakin näkee, se sulautuu ympäristöönsä todella kauniisti. Qube on klassisen muotoinen lasikasvihuone modernilla säväyksellä. Tomaattien, kurkkujen, munakoisojen ja viinirypäleiden kasvatus on palkitsevaa, varsinkin kun hyötyviljelyyn tarvittavat puitteet ovat kunnossa. Kotipuutarhuri arvostaa kasvihuoneessa ulkonäön lisäksi käytännöllisyyttä ja kestävyyttä, ja Qubessa yhdistyvät nämä ominaisuudet.


Ominaisuudet

Runkorakenne koostuu kaksinkertaisesta ontosta alumiiniprofiilista. Rakenne on suunniteltu siten, että se optimoi runkoprofiilin lujuuden, mikä tekee kasvihuoneesta kestävämmän. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kullekin profiilille käytetään vähemmän alumiinia, mutta vahvuus on sama verrattuna markkinoiden muihin vahvempiin profiilityyppeihin. Näin saat kestävän ja vankan kasvihuoneen, jossa on kevyt ja tyylikäs ulkonäkö. Halls Qubessa on uudenlainen, erittäin kevyesti liukuva ovi. Oven yläreunassa olevat kiskot on suunniteltu ja rakennettu niin, että ovi ei jumiudu tai hyppää pois kiskosta. Oven rakenne on kestävä, ja suljettuna se sulautuu kasvihuoneen runkoon, antaen viimeistellyn vaikutelman. Oviaukko on kynnyksetön, joten lasihuoneeseen on helppo kulkea myös esim. kottikärryillä.

Kasvihuoneen seinät ja katto koostuu 3 mm:n paksuisesta karkaistusta turvalasista, mikä on 5 kertaa tavallista lasia kestävämpää. Turvalasi on hyvä vaihtoehto varsinkin silloin, kun kasvihuonetta käytetään taimikasvatuksen lisäksi oleskeluun, tai kun perheessä asuu lapsia. Karkaistu lasi kestää jalkapallon tai ruohonleikkurista lentävän kiven iskun paremmin ja hajotessaan se ei aiheuta viiltoja, turvalasi nimittäin murenee lasikiteiksi. Kestävyytensä lisäksi turvalasin käytössä on myös esteettinen etu; sivuseinät ja katto koostuvat täyskorkeista lasilevyistä, jolloin kasvihuoneen ulkoasu on virtaviivainen. Kasvihuoneen etu- ja takaseinässä lasit koostuvat kahdesta osasta, jota kiinnitetään toisinsa listan avulla. Lasit kiinnitetään runkoprofiileihin lasijousien sijaan listoilla. Nämä asiat vaikuttavat suuresti aiemmin mainittuun mielikuvaan ”kelluvasta” kasvihuoneesta.

Mitä muuta kasvihuoneesta haaveilevan kannattaa ottaa huomioon? Tärkeä asia kasvihuoneen hankintaa ajatellen on kasvihuoneen katon korkeus. Halls Qube -malleihin on lisätty katon kaltevuutta, jolloin kasvihuoneesta saadaan korkeampi ja huone tuntuu tilavalta. Tämä on hyvä myös ergonomian kannalta, koska pystyt seisomaan selkä suorana kun poistat varkaita tomaatintaimista, istutat yrttejä ruukkuihin ja keräät itse kasvattamaasi satoa. Lisäksi lumi liukuu helpommin alas kun katto on jyrkempi. Kasvihuoneeseen sisältyy leveät räystäskourut ja paikat 40 mm:n syöksytorville (syöksytorvet eivät sisälly, voidaan ostaa erikseen), joilla saa kerättyä sadevettä kasteluun mahdollisimman tehokkaasti. Tämä on järkevä ratkaisu luontoa ja lompakkoasi ajatellen.

Sisältää selkeät suomenkieliset asennusohjeet.

Halls-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu. Toimitamme kaikki kasvihuoneet edullisesti aina kotiovelle saakka!


 

 

KASVIHUONEEN TIEDOT

KOKO

6,4 m²

HARJA-
KORKEUS

219 cm*

RÄYSTÄS-
KORKEUS

135 cm*

LEVEYS

198 cm*

PITUUS

321 cm*

* Kasvihuoneen ulkomitta. Tarkat mitat näet kasvihuoneen asennusohjeista.

OVI

Liukuovi 59,5 cm

KATTOLUUKKUJEN
MÄÄRÄ

2

RUNGON
VÄRI

Musta

KATEMATERIAALI

3 mm:n karkaistu turvalasi

SAATAVUUS

Varastotuote

TAKUU

Runko: 12 vuotta

OHJEET

Halls Qube -kokoamisohje (pdf)
Perustusvaihtoehtoja (pdf)
Perustusohje (pdf)

ASENNUS-
PALVELU

Pystytyspalvelu (pdf)

 

VALIKON LISÄVARUSTEET

Terässokkeli

Valmissokkeli on helpoin ja nopein tapa tehdä perustus kasvihuoneelle. Sen korkeus on 12 cm. Pakkaus sisältää maa-ankkurit ja kaikki tarvittavat osat huoneen kiinnitystä varten.

Lasi Mix -aloituspakkaus

Aloituspakkaus lasikasvihuoneisiin. Sisältää automaattiavaajan,
ripustushaat, hylsyavaimen, erikoiskantapultit ja min/max mittarin.
Kasvihuoneen oston yhteydessä 59,50 (norm. 99,50).

 

halls

Toteuta unelma omasta kasvihuoneesta - Halls kasvihuone on hintaluokassaan laadukas vaihtoehto.
Halls on englantilainen jo 1936 perustettu yhtiö ja ensimmäinen kasvihuoneiden massatuottajamaailmassa. Halls kasvihuoneet liittyy tiiviisti englantilaiseen puutarhaperinteeseen ja tarjoaa kohtuuhintaisia kasvihuoneita niin harrastelijoille kuten harjaantuneillekin puutarhureille. Hallsin laajasta valikoimasta löytyy toimivat ratkaisut kasvihuoneesta haaveilevalle. Halls kasvihuone toimii myös mukavana ajanviettopaikkana, aina varhaisesta keväästä, myöhäiseen syksyyn saakka.

 

Jos olet hankkimassa kasvihuonetta, mutta olet epävarma katemateriaalista, sijoituksesta tai vaikkapa mallista, tutustu kasvihuoneoppaaseen. Sieltä löydät paljon vinkkejä jotka auttavat sinua sopivan huoneen valinnassa!

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.