Havas (verkkokangas)

Havas (verkkokangas)

Havas on verkkokangas, joka on suunniteltu erityisesti kalastusalan tarpeisiin. Sen käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset ja tärkeimpiä käyttökohteita ovat rysät, nuotat, kala-altaat ja troolit. Lisäksi verkkokangasta voidaan käyttää monipuolisesti myös kalastuksen ulkopuolella, kuten suoja- ja urheiluverkoissa.  

Verkkokauppamme valikoimasta löydät nailonista ja polyeteenistä valmistetut verkkokankaat monipuolisiin käyttötarkoituksiin.

Pehmeä nailonverkkohavas ei vahingoita kalasaalista 

Nailonverkkohavas on erityisen suosittu materiaali verkkokankaan valmistuksessa. Sen vahvuus ja kestävyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan moniin eri tarkoituksiin. Nylonverkkohavas on yleensä tiheää ja pehmeää, ja se mahdollistaa kalojen pyytämisen ja käsittelyn ilman, että saalis vahingoittuu. Näin voi myös turvallisesti vapauttaa pyydetyn kalan, mikäli se ei täytä sääntöjen mukaisia vaatimuksia.  

Verkkokaupastamme voit tilata haluamasi määrän nailonverkkohavasta, joka leikataan toiveidesi mukaan. Tilaus tehdään verkkokaupan tarjouspyyntötoiminnon kautta, sähköpostitse osoitteesta info@kivikangas (otsikolla havastilaus) tai ottamalla yhteyttä puhelinmyyntiimme numeroon 06-7812900. Hinnoittelu perustuu materiaalin painoon. 

Polyeteenihavas on erittäin kestävä verkkokangasmateriaali 

Polyeteenihavas on valmistettu polyeteenistä, joka on erittäin kestävä muovimateriaali ja siksi myös suosittu verkkokangasmateriaali. Polyeteenihavas ei vahingoitu helposti kovassakaan käytössä, joten se on monipuolinen ja käytännöllinen kalastusväline niin harraste- kuin ammattikalastuksessa käytettäväksi. Polyeteenihavas myydään kappaleittain. Verkkokaupastamme löydät polyeteenihavasta useassa eri koossa ja eri solmuväleillä. Tutustu valikoimaamme! 

Valitse tuoteryhmä