Valaisimet ja lamput

Valaisimet ja lamput
Kasvivalo on oivallinen apu taimikasvatuksessa. Kasvien talvehtimisessa voi olla tarvetta kasvivalon käyttöön, varsinkin silloin kun luonnonvaloa on vähän tarjolla. Kaikki kasvivalot eivät sovellu hyvin asuinhuonekäyttöön, koska käytetyn lampun aallonpituus voi sisältää paljon kasvun kannalta tärkeitä punaisia ja sinisiä värisävyjä. Venso ja BioGreen-valoissa on mukana valkoista väriä, mikä tekee kasvivalosta miellyttävämmän käyttää kotioloissa.

Ledillä toimivilla kasvivaloilla säästät energiaa

LED-kasvivaloilla säästää sievoisen määrän energiaa verrattuna muihin kasvilamppuihin. Ledillä toimivat valot antavat kasveille ja taimille niiden tarvitseman valon ja juuri oikean värisenä. Valikoimastamme saat mm. kasvivalon, jonka voit asettaa pöydälle ja muualle, missä ei ole tarpeeksi luonnonvaloa saatavilla. Sunliten led kasvivalot sopivat sisustukseen hyvin eri värivaihtoehtojen ansiosta.

Milloin kasvivaloja kannattaa käyttää?

Kasvit tarvitsevat keskimääräisesti noin 1000 luksia valoa ja kesäaikaan Suomessa tämä valomäärä tulee helposti luonnonvalosta. Talven ja loppusyksyn aikana asunnossa on kuitenkin luonnonvaloa vain noin 500 luksia eli puolet vähemmän. Tällöin kannattaa ottaa kasvivalo kasvien avuksi. Yleisesti ottaen voidaan ajatella, että kasvit tarvitsevat lisävaloa Suomessa lokakuusta helmikuulle asti. Kivikankaan kasvivaloilla saat kasveille hyvät oltavat myös talvisaikaan. 

Kasvihuone on luokiteltu kosteaksi tilaksi, jossa saa käyttää vähintään roiskevesisuojattua sähkölaitetta (min IPX4)

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: