Kasvilamput ja kasvivalaisimet

Kasvilamput ja kasvivalaisimet
Haetko hyvää ja laadukasta kasvilamppua eli kasveille valoa? Hienoa, olet oikeassa paikassa. Kasveille tarkoitetut valot ovat suunniteltu juuri nimenomaan huolehtimaan kasveille tarpeellisesta valosta. Kasvivalo on oivallinen apu taimikasvatuksessa. Kasvien talvehtimisessa voi olla tarvetta kasvilampun käyttöön, varsinkin silloin kun luonnonvaloa on vähän tarjolla, kuten syksyllä, talvella ja alkukeväästä. Kaikki kasvivalot eivät sovellu hyvin asuinhuonekäyttöön, koska käytetyn lampun aallonpituus voi sisältää paljon kasvun kannalta tärkeitä punaisia ja sinisiä värisävyjä. Venso ja BioGreen-valoissa on mukana valkoista väriä, mikä tekee kasvivalosta miellyttävämmän käyttää kotioloissa.

Ledeillä varustettu kasvivalo säästää sähköä

LED-kasvivaloilla säästää sievoisen summan sähköä verrattuna muihin kasvilamppuihin. Ledillä toimivat valot antavat kasveille ja taimille niiden tarvitseman valon ja juuri oikean värisenä eli aallonpituuksina. Valikoimastamme saat mm. kasvivalon, jonka voit asettaa pöydälle ja muualle, missä ei ole tarpeeksi luonnonvaloa saatavilla. Sunliten led kasvivalot sopivat sisustukseen hyvin niiden eri värivaihtoehtojen ansiosta.

Milloin kasvivaloja suositellaan käytettäväksi?

Kasvit tarvitsevat keskimääräisesti noin 1000 luksia valoa ja kesäaikaan Suomessa tämä valomäärä tulee helposti luonnonvalosta. Talven ja loppusyksyn aikana asunnossa on kuitenkin luonnonvaloa vain noin 500 luksia eli puolet vähemmän. Tällöin kannattaa ottaa kasvilamppu kasvien avuksi. Yleisesti ottaen voidaan ajatella, että kasvit tarvitsevat lisävaloa Suomessa lokakuusta helmikuulle asti. Kivikankaan kasvivaloilla saat kasveille hyvät oltavat myös talvisaikaan.

Led-kasvivalaisin pienentää sähkölaskua

Meiltä led-tekniikkaa käyttävä kasvivalaisin edullisesti. Led-tekniikka on tunnettu erityisesti siitä, että se käyttää huomattavasti vähemmän energiaa, kuin ns. entisajan valaisimet. Näin ollen säästät sähkölaskussa mahdollisesti mukavankin summan.

Tutki valikoimaamme ja hanki helposti!

!!!HUOM!!! KASVIHUONE ON LUOKITELTU KOSTEAKSI TILAKSI, JOSSA SAA KÄYTTÄÄ VÄHINTÄÄN ROISKEVESISUOJATTUA SÄHKÖLAITETTA (MIN IPX4)
 

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: