JULIANA KASVIHUONEET

JULIANA KASVIHUONEET

Tanskalainen Juliana-kasvihuone on Pohjoismaiden markkinajohtaja ja ehkä Suomen tunnetuin kasvihuone. Nämä pohjoisiin olosuhteisiin suunnitellut kasvihuoneet valmistetaan korkeita laatuvaatimuksia noudattaen. Julianan kattava kasvihuonemallisto täyttää useiden kasvihuoneista haaveilevien toiveet ja tarpeet. 

Meillä on kymmenien vuosien kokemus Juliana-kasvihuoneiden erinomaisesta laadusta, sillä olemme olleet niiden virallinen maahantuoja jo yli 30 vuotta! Tutustu kattavaan valikoimaamme ja tilaa pihallesi oma kasvihuone! 

Juliana-kasvihuoneet puutarhaan ja terasseille 

Juliana-kasvihuoneet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä rakenteeltaan, oli kyse sitten terassille sopivasta kasvihyllyköstä tai suuremmasta parinkymmenen neliön kasvihuoneesta. Näissä kasvihuoneissa on lukuisia ilahduttavia yksityiskohtia ja niiden monikäyttöisyyttä palvelee lisäosien valikoima. Voit täydentää Juliana-kasvihuonettasi esimerkiksi integroidulla sälepöydällä, kauniilla harjakoristeella tai käytännöllisillä syöksytorvilla, jotka ohjaavat sadeveden alas räystäiltä.   

Juliana-kasvihuoneiden kestävät materiaalit ja helppokäyttöisyys tekevät näistä kasvihuoneista ikisuosikit! Kasvihuoneessa vietät rentouttavia, mullantuoksuisia hetkiä kasviesi parissa monta vuotta.  

Minkä kokoinen Juliana-kasvihuone on riittävä? 

Yleinen kysymys, mikä pohdituttaa kasvihuoneen ostajaa on, minkä kokoinen kasvihuone on riittävä. On oleellista miettiä etukäteen, mihin tarkoitukseen kasvihuone hankitaan. Millaisia kasveja siellä viljellään ja tarvitseeko paljon työtilaa. On hyvä muistaa varata tilaa myös työkaluille, kasteluvälineille ja muille tarvikkeille. Lisäksi, jos suunnitelmissa on kasvattaa korkeita kasveja, on tärkeää kiinnittää huomiota myös kasvihuoneen korkeuteen. 

Riittävän suuri kasvihuone on sellainen, jossa koet pystyväsi hoitamaan kaikkia kasvejasi, ilman että ruukkuja ja istutuslaatikoita tarvitsee siirrellä. Jos harkitset kahden koon välillä, suositeltavaa on valita suurempi vaihtoehto. Innostuksen yllättäessä pieni kasvihuone voi jäädä liian nopeasti pieneksi.  

Juliana-kasvihuoneen valtteja ovat 

  • kasvihuoneet valmistetaan Tanskassa 
  • tyylikäs ulkonäkö 
  • monipuolinen malli- ja kokovalikoima 
  • kasvihuoneen katteeksi on saatavalla joko laadukas UV-suojattu kennolevy, joka soveltuu erinomaisesti viljelyä varten oleviin kasvihuoneisiin TAI katteeksi voi valita karkaistun turvalasin, mikäli kasvihuone tulee oleskelutilaksi 
  • lisäosien lisäksi kasvihuoneisiin on tarvittaessa saatavana varaosia, mikä pidentää käyttöikää 

Juliana-kasvihuone kesähuoneeksi 

Juliana-kasvihuone on erittäin suosittu myös muuhun käyttöön kuin kasvien viljelyyn. Sitä käytetään usein ns. ylimääräisenä kesähuoneena, johon voidaan sisustaa joko pöytä- ja sohvakalusto tai leppoisat loikoilutilat säkkituoleineen tai riippukeinuineen. Kasvihuoneesta voi tehdä ihanan kesäkeitaan, jossa rentoutua kiireisen arjen keskellä. Kuunnella sateen ropinaa tai nauttia auringonpaisteesta.   

Kesäkeidasta suunnitellessa tulee kasvihuone valita riittävän korkeaksi, jotta siellä pystyy seisomaan suorassa. Huoneen tulisi myös olla riittävän iso, jotta sinne saa sijoitettua kalusteet riittävän väljästi, jotta siellä on mukava viettää aikaa.  

Tutustu kasvihuoneoppaaseemme ja kasvihuoneaiheisiin blogiteksteihimme, niistä löydät vinkit kasvihuoneen hankintaan! 

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: