Juliana

Kasvihuone Juliana Premium 13,0 m² muurille, turvalasilla, antrasiitti/musta

tuotekoodi: JP130M
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Juliana Premium muurille - laadukas, kookas ja hyvin varusteltu kasvihuone jonka tyylin sinä päätät!

 


Kasvihuonerahti, toimitusmaksu (sisältää kotiinkuljetuksen) 69,00
Hinta: 4595,00 459500
Määrä: kpl

Tiedostot

JULIANA PREMIUM MUURILLE

Viehättävä Juliana Premium kasvihuone muurisokkelilla muuntautuu omistajansa näköiseksi. Pidätkö rustiikkisesta tyylistä? Peitä muurisokkeli vanhan näköisillä tiililaatoilla! Tai ehkä olet enemmän modernin ja selkeälinjaisen ulkonäön kannalla? Peitä sokkeli tummilla laudoilla, tai vaikkapa minimalistisilla harmailla verhoilukivillä. Voit itse rakentaa muurisokkelin jonka päälle kasvihuone asennetaan, tai sitten voit ostaa valmiin moduulimuurin, jonka voit peittää haluamallasi tavalla. Valmiin muurisokkelin voi sisäpuolelta jättää käsittelemättä, jolloin näkyviin jää harmaat levyt. Jos haluat, voit pinnoittaa sisäpuolen esim. rappaamalla. Harjakattoinen malli on ulkonäöltään perinteinen, ja mittojensa puolesta kasvihuone on sopusuhtainen ja toimiva. Harjakorkeus on 267 cm, ja räystäskorkeus jopa 175 cm, eli huone soveltuu hyvin myös oleskeluun, kun siellä mahtuu seisomaan suorassa. Tämän kokoluokan kasvihuoneessa voi helposti yhdistää kahvittelun ja hyötyviljelyn, jolloin tilasta saa mahdollisimman monipuolisen. Premiumissa on pariovi, joka on 140 cm leveä eikä siinä ole kynnystä. Huoneesta on siis helppo kulkea, sinne pääsee vaivattomasti kottikärryjen kanssa viemään multaa, tai maitokärryjen kanssa keväällä kun on aika siirtää taimet ikkunalaudalta kasvihuoneeseen. Oven saa lukkoon, ja siinä on myös tuulilukitus, joka estää ovien liikkumisen niiden ollessa auki tuulisella säällä. Ovista löytyy myös erikseen aukeavat luukut tehostamaan ilmanvaihtoa kuumina päivinä. Tämä on kätevää, varsinkin jos perheessä on kissoja tai koiria, joiden pääsyä kasvihuoneeseen halutaan rajata. Kasvihuoneen varustelutaso on hyvä, ja siitä löytyy räystäskourut avattavalla peitelistalla, syöksytorvet joilla voi hyödyntää sadeveden kastelua varten, tai ohjata veden muualle, listakiinnitys katelevyille ja tarvittava määrä kattoluukkuja. Premiumissa on korkealaatuiset ja vahvat alumiiniset runkoprofiilit, jotka tekevät huoneesta vankan ja kestävän. Jos siis näet itsesi nauttimassa kasvihuoneestasi kymmeniä vuosia, hanki laadukas kasvihuone joka kestää aikaa ja koristaa pihaasi.

Juliana-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu. Toimitamme kaikki kasvihuoneet edullisesti aina kotiovelle saakka!

 
KASVIHUONEEN TIEDOT

KOKO

13,0 m²

HARJA-
KORKEUS

267 cm

RÄYSTÄS-
KORKEUS

175 cm

LEVEYS

296 cm

PITUUS

439 cm

OVI

Lukollinen parisaranaovi tuuletusluukuilla 140 cm

KATTOLUUKKUJEN
MÄÄRÄ

4

RUNGON
VÄRI

Antrasiitin harmaa

KATEMATERIAALI

3 mm:n karkaistu turvalasi

SAATAVUUS

Varastotuote

TAKUU

Runko: 12 vuotta

KOKOAMISOHJE

Juliana Premium muurilla -kokoamisohje (pdf)

LISÄOHJEET
JA VIDEOT

Muurisokkeli Juliana muurimalleihin (pdf)
Juliana Premium muurisokkelin -kokoamisohje (pdf)
Perustusvaihtoehtoja (pdf)
Perustusohje (pdf)
Katon kasaus (video)
Tuuletusluukun kasaus (video)
Tuuletusluukun asennus kattoon (video)
Oven kasaus (video)
Oven asennus (video)
Syöksytorvien asennus (video)
Lasien asennus (video)

ASENNUS-
PALVELU

Pystytyspalvelu (pdf)

 

VALIKON LISÄVARUSTEET

Moduulisokkeli

Valmis alumiininen sokkelikehikko on helpoin ja nopein tapa tehdä perustus kasvihuoneelle.
Sokkeli on kynnyksetön ja se peitetään toimituksen mukana seuraavilla kuitusementtilevyillä ulko- ja sisäpuolelta. Kuitusementtilevyt voi maalata tai verhoilla puupaneeleilla tai verhoilukivillä. Pintaverhoilumateriaalit on hankittava erikseen.
Pakkaus sisältää maa-ankkurit ja kaikki tarvittavat osat huoneen kiinnitystä varten.
Moduulisokkeli Juliana muurimalleihin (pdf)

Tiivistenauha

Silikonin sijaan käyettävä liimapintainen tiivistenauha, joka helpottaa kokoamista ja lasien
mahdollista irroittamista myöhemmin. Lue lisää tuotteesta täällä.

Harjakoriste

Näyttävä muovinen harjakoriste asennetaan kasvihuoneen harjaprofiiliin.

Start Mix -tarvikepaketti

Sisältää: automaattiavaajan, ripustuskoukut, spiraalitaimituet, työkalun, pesuaineen, erikoiskantapultit ja min/max lämpötilamittarin.

 

juliana

Juliana kasvihuoneet - täynnä upeita yksityiskohtia!

Juliana kasvihuoneet perustuvat tanskalaiseen yksinkertaisuuteen, esteettisyyteen ja toimivuuteen. Loppuun mietityt runkoprofiilit tekevät kasvihuoneista tukevat ja toimivat - Pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivat. Kasvihuoneet ovat ulkonäöltään tyylikkäitä kokonaisuuksia, jotka sopivat niin modernin minimalistiseen pihaan, kuin rustiikkisen rönsyilevään puutarhaan, jossa enempi on parempi. Julianalla on yli 50 vuoden kokemus kasvihuoneiden kehittämisestä ja kasvihuoneet myös valmistetaan Tanskan tehtaalla. Nykyään kolmas sukupolvi on perheyrityksen kärjessä.

Vankan rungon lisäksi katemateriaalit ovat laadukkaat. Myös yksityiskohdat ovat tärkeitä, sillä niillä on suuri vaikutus toimivuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Kasvihuoneen kate kiinnitetään listakiinnityksellä, joka viimeistelee huoneen ilmeen. Huoneissa on riittävä määrä tuuletusluukkuja, ja tuuletusta tehostaa myös ovessa oleva, erikseen aukeava tuuletusluukku. Saranaovessa on lukko ja tuulilukitus, eli ovi pysyy auki myös tuulisella säällä. Oviaukossa ei ole kynnystä, joten siitä on helppo kulkea kompastumatta, eikä kottikärryille tarvitse rakentaa ramppia. Räystäskouruissa on puhdistusta varten avattavat suojat sekä syöksytorvet sadeveden talteenottoon. Runko on valmistettu alumiinista, ja kasvihuoneet ovat mallista riippuen saatavana maalamattomana tai antrasiitin harmaana (RAL7016). Ovet, luukut, syöksytorvet, räystäskourun suoja, sokkeli ja peitepalat toimitetaan aina mustana.

 

Jos olet hankkimassa kasvihuonetta, mutta olet epävarma katemateriaalista, sijoituksesta tai vaikkapa mallista, tutustu kasvihuoneoppaaseen. Sieltä löydät paljon vinkkejä jotka auttavat sinua sopivan huoneen valinnassa!

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.