Kahluuhousut ja saappaat

Kahluuhousut ja saappaat
Kahluuhousut ovat hyödyllinen varuste kalastajalle, mökkiläiselle ja metsästäjälle. Kaikissa kahluuhousuissa on luonnollisesti kiinteät kengät, jotta vesi ei pääse tunkeutumaan saappaaseen ja kastelemaan jalkoja. Kahluuhousut kannattaa valita käyttötarpeen mukaan: satunnaiselle laiturin korjaajalle riittää vaatimattomampikin malli, sorsastaja arvostaa lämmöneristystä kylmien vesien aikaan ja vapakalastajalle tärkeää on käyttömukavuus ja kestävyys. Perhokalastajille hyvät kahluuhousut ovat tärkeät, sillä ne vaikuttavat kalastuskokemukseen ratkaisevasti.

KAHLUUHOUSUJA MYÖS LÄMPÖERISTYKSELLÄ

Neopreenisissä kahluuhousuissamme on hyvä lämmöneristyskyky. Märkäpuvut tehdään yleisimmin neopreenistä, joten sama lämpöeristys on tarjoamissamme kahluuhousuissa. Kaikissa kahluuhousuissa on useampi koko valittavana, joten löydät varmasti oikean koon myös sinun käyttöösi.

KAHLUUHOUSUMME SOPIVAT MYÖS NAISILLE

Kaikki kahluuhousut sopivat myös naisten käyttöön, sillä ne ovat unisex-mallia. Toisinsanoen housumme ovat suunniteltu siten, että niiden leikkaukset sopivat molemmille vartaloille hyvin.

KAHLUUSAAPPAAT KAHLAAMISEEN

Kahluusaappaamme ovat tarkoitettu aikuisille, joten niistä löytyy aikuisten koot. Kahluusaappaat ovat tehty pehmeästä polyesteristä.

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: