Toimitusehdot

TILAAJA

Ostaminen verkkosivuiltamme ei edellytä rekisteröitymistä. Suosittelemme kuitenkin rekisteröitymistä, jolloin saat oman asiakastilin ja voit halutessasi tilata tarjouskirjeemme, jolla saat etuja ja tietoja uutuuksista. Voit tilata sekä kalastus ja vapaa-aika että kasvihuonetuotteita samassa tilauksessa.
Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai hänellä täytyy olla huoltajansa suostumus kyseisten tuotteiden tilaamiseen.

HINNAT

Verkkokaupassa esitetyt hinnat ovat voimassa verkkokaupasta tehtyihin tilauksiin. Hinnat sisältävät alv 24%.
Minimitilaus 30 eur. (pientoimituksissa alle 30 eur pidätämme oikeuden vaihtaa toimitustapaa edullisimpaan mahdolliseen).

TOIMITUSAIKA

Toimitamme tilaamanne tuotteet Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi normaalisti 1-3 työpäivän kuluessa. Kasvihuonerahtien toimitusaika n. 1 viikko, huomioithan että ruuhka-aikoina keväällä toimitusajat voivat olla ilmoitettua pitempiä.

Postin paketit tulee noutaa viikon kuluessa saapumisilmoituksesta. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa postista, palautuu lähetys meille.

Matkahuolto säilyttää Lähellä-pakettia 7 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.


TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUSPAIKKA

Posti

Tuotteet toimitetaan asiakkaan valitseman tilaustavan mukaisesti joko lähimpään Postin noutopisteeseen, pakettiautomaattiin, asiakkaan kotiin tai muuhun asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen (esimerkiksi lahjatilauksen vastaanottajalle).

Matkahuolto

Tuotteet toimitetaan asiakkaan valitseman tilaustavan mukaisesti lähimpään Matkahuollon toimipaikkaan, Matkahuolto-asiamiehelle, Matkahuollon pakettipisteeseen tai suoraan kotiosoitteeseen. Asiakas näkee tilauksen yhteydessä häntä lähimpänä olevat toimipisteet, joista hän voi valita mieleisensä. Asiakas voi tilata tuotteet myös suoraan lahjatilauksen vastaanottajalle.

Autorahdit

Kasvihuoneet ja muut suurikokoiset lähetykset (esim. kokonaiset kennolevyt) toimitamme rahtikuljetuksena kotiin.Toimituslauseke FCA (toimitettuna autossa nimetylle paikalle). Kuljetustapana Kaukokiito.   Lähetys puretaan ajoneuvon välittömään läheisyyteen takalaitanostimella ja pumppukärryllä tai vastaanottajan toimesta tämän omalla purkuvälineellä.  Autorahdin hinta sisältää kuljetusliikkeen palvelukuvauksen mukaisen toimituksen asiakkaalle, mikäli asiakas muuttaa toimitustapaa tai hankkii lisäpalveluita kuljetukseen liittyen tai toimituspaikka on normaalin tieverkoston ulkopuolella (esim lossikuljetus), ei Kivikangas Oy vastaa mahdollisista ylimääräisistä kustannuksista. Kivikangas Oy pidättää oikeuden laskuttaa asiakkaan rahdinkuljettajalta tilaamat lisäpalvelut tai tieverkon ulkopuoliset palvelumaksut (esim. lossimaksut) jälkikäteen asiakkaalta. Kasvihuonetoimitukset Manner-Suomen ulkopuolella tarjouspohjalta. Lue täältä lisää toimituksen vastaanotosta.


TOIMITUSKULUT

Posti

 • Postipaketti 5,90 €
 • Posti Kotipaketti 13,90 € (kotiinkuljetus)

  Kaikkiin postilähetyksiin on vastaanottajan puhelinnumero pakollinen, lähetyksestä tulee tiedoksi tekstiviesti tai sähköposti.

Matkahuolto

 • Lähellä-paketti 5,90 €
 • Jakopaketti kotiinkuljetus alk. 13,90 €
 • Tilaa vievät lähetykset lisämaksu (katiskat, rysät) alk. +5,00 €
 • Pitkät lähetykset alk. 12,90 €

Kaukokiito

 • Kasvihuoneet 69,00€, sis. toimituksen perille osoitteeseen.

Toimitukset Ahvenanmaalle

Posten Åland

 • Postipaketti (Posti Economy) 11,50 €
 • Tilaa vievät lähetykset (katiskat, rysät) +8,00 €
 • Pitkät lähetykset +23,50 €

Tuotteet toimitetaan lähimpään postikonttoriin. Tilaukset Ahvenanmaalle veloitetaan ilman arvonlisäveroa. Valitse kassasivulla "Maa: Ahvenanmaa".

Valitettavasti emme tällä hetkellä voi toimittaa kasvihuoneita (autorahti) Ahvenanmaalle suoraan verkkokaupan kautta. Pyydä erikseen tarjous tai ota yhteyttä jälleenmyyjäämme.

Toimitukset Manner-Ruotsiin

Postnord

 • MyPack-paketti 14,50 €

MyPack-paketti on asiakkaan noudettavissa kuittausta vastaan Postnordin noutopisteistä Ruotsissa. Vastaanottajalle ilmoitetaan paketin saapumisesta valitun ilmoitustavan mukaan joko tekstiviestitse tai kirjeitse. Vastaanottajan on todistettava henkilöllisyytensä̈ pakettia noutaessaan.

Valitettavasti emme tällä hetkellä voi toimittaa kasvihuoneita tai muita suurikokoisia lähetyksiä Ruotsiin suoraan verkkokaupan kautta. Pyydä erikseen tarjous.

MAKSUTAVAT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail-tietosuojaseloste:
Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä asiakkaan IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com
 

Verkkopankit ja luottokortit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Mobiilimaksut

MobilePay/Pivo/Siirto on maksusovellus, jonka voit liittää haluamaasi maksu- tai luottokorttiin tai pankkitiliin. Maksat ostoksesi kätevästi älypuhelimella ilman että sinun tarvitsee syöttää maksukortin tietoja tai näppäillä tunnuslukuja otettuasi palvelun käyttöön. Maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj.

Lasku tai osamaksu

Walley-lasku (aiemmin Collector)
Maksimisumma 5000 eur.
Laskulla maksamisesta laskuttaja perii 3,95 eur lisämaksun.
Lisätietoa Walley-laskulla maksamisesta Walley maksutapa

OP-lasku
 Maksimisumma 5000 eur. Laskulla maksamisesta laskuttaja perii 2,95 eur lisämaksun.
Lisätietoa OP-laskulla maksamisesta ja kustannuksista

Jousto-lasku
Maksimisumma 3000 eur. Laskulla maksamisesta laskuttaja perii 2,90 eur lisämaksun. Lisätietoa laskulla maksamisesta Jousto maksutapa

SLL-suojattu yhteys

Verkkopankki: Asiakkaalla tulee olla käytössään verkkopankkitunnukset. Maksutapahtuma veloitetaan suoraan asiakkaan tililtä verkkopankkiympäristössä. Tilaaminen ja maksaminen tapahtuvat turvallisesti SLL-suojatussa yhteydessä.
Luottokortit: Luottokortin tiedot lähetetään SSL-suojatussa yhteydessä Nets Oy:n (ent. Luottokunta Oy) digitaaliseen maksupalveluun. Netsin palvelu varmentaa maksun, joten luottokortin tiedot eivät näy verkkokauppajärjestelmässä. Myöskään luottokortin numero ei tallennu palvelimellemme.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Tilauksen voi peruuttaa ilmoittamalla siitä Kivikangas Oy:n asiakaspalveluun. Rekisteröitynyt käyttäjä voi tehdä ilmoituksen palautuslomakkeella omalta asiakastililtään. Mikäli tilaus on jo annettu Postin kuljetettavaksi, asiakkaan tulee palauttaa tilatut tuotteet lähettäjälle palautusohjeen mukaisesti (kts. Vaihto- ja palautusoikeus).

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä myyntipakkauksissaan.

Palauta tuotteet sitä kautta, mistä noudit lähetyksesi. Jos tilasit Postiin, palauta Postin asiakaspalautuksena ja jos tilasit Matkahuollon kautta, tee palautus samassa Matkahuollon toimipisteessä, mistä noudit paketin. Jos tilasit Kaukokiidolla, palautus tehdään Kaukokiidon kautta. Ota varmuuden vuoksi talteen palautuksen seurantanumero. Rahtina toimitettujen tilausten palautukset sovittava erikseen, ota yhteyttä 06 781 2900.

Palautukseen tulee liittää seuraavat tiedot: Tilaajan nimi, tilausnumero, puhelinnumero tai sähköpostiosoite, palautettavien tuotteiden tuotenumerot, tilalle vaihdettavien tuotteiden tuotenumerot sekä tilinumero IBAN-muodossa mahdollista maksun palautusta varten. Palautuksen yhteyteen tulee myös liittää tieto siitä, onko kyseessä tuotteen palautus vai vaihto toiseen tuotteeseen ja reklamaatiotapauksessa syy palautukseen.

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme maksetun kauppahinnan tilaajan omalle pankkitilille. Tilinumero tulee ilmoittaa palautuksen yhteydessä. Luottokortilla tilattujen tuotteiden summa hyvitetään sille luottokorttitilille, jolta maksu on veloitettu. Mikäli haluatte vaihtaa tuotteen toiseen, hyvitämme palautetun tuotteen hinnan tilauksen loppusummasta. Ylimääräinen suoritus palautetaan tilillenne, mikäli palautuksen määrä on suurempi kuin tilattujen uusien tuotteiden arvo. Maksusuoritus palautetaan tilillenne 14 vuorokauden kuluessa tuotteen saapumisesta. Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme.

Noutamattomat lähetykset:

Huomioithan, että lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole kuluttajansuojalain mukainen tilauksen peruutus. Noutamattomista lähetyksistä perimme meille aiheutuneet toteutuneet lähetys- ja palautuskulut.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Myymälä

Noutotilauksena ostetut tuotteet palautetaan Kivikangas Oy:n myymälään. Tuotevaihdon voi myös tulla suorittamaan myymälään sen aukioloaikoina. Ota tällöin mukaasi kuitti.

Posti

Verkkokaupastamme tilattu tuote palautetaan Kivikangas Oy:lle Postin kautta asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksena tehty palautus on asiakkaalle maksuton.

Asiakaspalautusten postiosoite:
Kivikangas Oy / Asiakaspalautus
Sop nro 600178
PL 73
68601 Pietarsaari

Postin pakettiautomaatti
1. Mene automaatille ja valitse PALAUTUS.
2. Syötä sama koodi, jolla hait paketin. Jos koodi on kadonnut, ota yhteyttä postin SmartPOST-asiakaspalveluun.
3. Laita paketti avautuvaan luukkuun ja sulje ovi.

Matkahuolto

Matkahuollon kautta tilatun paketin voi palauttaa siihen Matkahuollon toimipisteeseen, josta se on noudettu. Ilmoita Matkahuollon toimipisteessä asiakaspalautustunnus 9521531.

TIETOSUOJA

Kivikangas Oy sitoutuu suojaamaan yksityisyyttäsi ja noudattaa henkilötietojen käsittelyssä Suomen lakeja ja asetuksia yksityisyyden suojasta. Verkkosivujemme käyttö ei edellytä erillistä rekisteröitymistä, emmekä kerää henkilötietoja sivustojen selailun aikana. Sivujen käytön tilastoseuranta edellyttää joiltain osin evästeiden (cookies) tai muiden vastaavien tekniikoiden käyttöä. On mahdollista, ettet kaikilta osin voi hyödyntää tarjoamiamme palveluita, jos olet asettanut selaimeesi eston näiden tekniikoiden hyödyntämiselle. Tilastotietoja hyödynnämme palvelun edelleen kehittämisessä.

Kivikangas Oy:n verkkokaupan rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Laatimispvm: 13.02.2009
EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679  (GDPR)

Rekisterinpitäjä
Kivikangas Oy
Pohjanlahdentie 49
68600 PIETARSAARI

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Pyydä lisätietoa:
info(at)kivikangas.fi

Rekisterin nimi
Verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus
Tilausten ja niihin liittyvien vaihto-, palautus- ja muiden asioiden hoito.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, eli nimi, osoite, mahdollinen puhelinnumero, mahdollinen sähköpostiosoite, mahdolliset tilauksen lisätiedot sekä tilattavat tuotteet.

Säännönmukaiset tietolähteet
Kaikki tiedot ovat henkilön itsensä ilmoittamia.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriin on pääsy ainoastaan nimetyillä henkilöillä (organisaatio- ja käyttäjätunnus sekä salasana)
Laitteet sijaitsevat lukitussa ja valvotussa tilassa.

ARVONLISÄVERO

Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero, joka on kirjoilla 10% ja muilla tuotteilla 24%.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.