Onkivavat

Onkivavat
Etsitkö hyvää onkivapaa tai teleskooppivapaa? Molemmat löydät edullisesti meidän valikoimasta. Onginta on yksi monista suosituista vapaa-ajan harrastuksista, joka tarjoaa rentouttavan tavan viettää aikaa luonnossa ja samalla pyytää maukasta saalista. Ongintaan tarvitaan tietenkin hyvä onkivapa. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima erilaisia onkivapoja eri tarkoituksiin.

Valikoimassa on erilaisia tehdasvalmisteisia onkivapoja, josta varmasti löydät omaan käyttöön sopivan vaihtoehdon. Hyllyltä löytyy myös erittäin kevyitä ja kestäviä hiilikuituisia onkivapoja, jotka sopivat erinomaisesti pitkäkestoiseen onkimiseen. Hiilikuituiset onkivavat ovat myös helppoja kuljettaa mukana, sillä ne voidaan taittaa kokoon, erittäin pieneen tilaan.

Onginnan aloittaminen lasten kanssa on helppo tapa tutustua kalastuksen saloihin. Olemme panostaneet  valikoimassamme myös eri pituisiin onkivapoihin, jotta vaihtoehto löytyisi myös lapselle. Aloittaa voi vaikka kolmen tai neljän metrin pituisella onkivavalla, joka sopii hyvin esimerkiksi pikkukalojen pyyntiin. Lasten kanssa onkiminen on hauskaa puuhaa, ja samalla opitaan tärkeitä taitoja luonnosta ja sen eläimistä.

Teleskooppivapa helpottaa liikkumista

Teleskooppivavat ovat käytännöllisiä erityisesti silloin, kun onkijan pitää kuljettaa kalastusvälineitä mukanaan. Vavan saa helposti taitettua kokoon, jolloin se vie vähän tilaa esimerkiksi matkalla tai retkellä. Teleskooppivavat ovat myös kestäviä ja niitä on helppo käsitellä, sillä niitä ei tarvitse koota ja purkaa erikseen.
 

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: