KENNOLEVYT JA LISTAT

KENNOLEVYT JA LISTAT
Kennolevy eli polykarbonaattilevy on suosittu katemateriaali kasvihuoneissa sen kestävyyden, helpon käsittelyn ja lämmöneristävyyden vuoksi.

Kasvihuonelevyä voi käyttää muuallakin

Kasvihuonelevyä eli kennopolykarbonaattilevyä voi käyttää moneen muuhunkin käyttötarkoitukseen. Se sopii esimerkiksi terassille tuulisuojaksi tai valoa läpipäästäväksi näköesteeksi kohteeseen kuin kohteeseen. Kennolevyn kennomaisesta rakenteesta johtuen, se tekee kasvihuoneesta erinäköisen kuin käytettäessä kasvihuonelasia tai karkaistua lasia. Suosittu tapa lasikasvihuoneissa on parantaa katon kestävyyttä hankkimalla erillinen kennolevykatto, jolloin voidaan yhdistää lasikasvihuoneen perinteinen ulkonäkö ja kennolevyn kestävämpi rakenne erityisesti talven lumikuormien varalta. Kunnollinen kennolevy on myös UV-suojattu ja levyn käyttöikä kymmenissä vuosissa.

Polykarbonaattilevyä suositaan kasvihuoneissa

Kasvihuoneissa käytettävät kennolevyt ovat tavallisimmin tehty polykarbonaatista. Polykarbonaatista valmistetut levyt ovat omiaan kasvihuoneisiin sillä ne ovat erittäin kestäviä eikä esimerkiksi kova tuuli pysty rikkomaan niitä. Lisäksi levyt ovat vaikeasti syttyviä ja niitä on helppo työstää. Polykarbonaattilevyt pitävät myös hyvin muotonsa.
 

Valitse tuoteryhmä