Heittoverkot

Heittoverkot
Heittoverkko soveltuu täky- ja parvikalojen pyyntiin. Sillä voi kalastaa monipuolisesti niin veneestä, laiturilta tai kahlaten. Heitettäessä verkko aukeaa pyöreäksi verkoksi veden yläpuolella ja painavan alapaulan ansiosta verkko vajoaa nopeasti ja vangitsee alapuolella olevan saaliin. Heittonarusta vedettäessä lyijypaula sulkee verkon pohjan muodostaen pussin. Oikean tekniikan löytyessä saalistaminen on helppoa! Kivikankaan laadukkaat heittoverkot voit tilata kätevästi verkkokaupasta!

Heittoverkko soveltuu rantavesissä viihtyvien parvikalojen pyyntiin   

Heittoverkko on pyöreä kalastusverkko, joka koostuu verkko-osasta ja lyijypainoilla varustetusta reunasta. Sitä käytetään tyypillisesti matalissa rantavesissä parvikalojen, kuten särkien, muikkujen ja silakoiden pyyntiin.  

Heittoverkko on tehokas kalastuskeino, koska sillä voi pyytää kerralla suuren määrän kaloja. Sen käyttö ei myöskään vaadi erityisiä taitoja, mutta tietynlaisen tekniikan tulee olla hallussa. Verkko on pyrittävä heittämään veteen niin, että se on mahdollisimman laajasti auki. Myös heiton oikea-aikaisuus on erittäin tärkeää, etteivät kalat ehdi lähteä karkuun ennen verkon laskeutumista. 

Heittoverkot Kivikankaan verkkokaupasta 

Kivikankaan verkkokaupasta löydät kaikki tarvikkeet kalastukseen. Laadukkaalla heittoverkolla saatat napata kerralla suurenkin kalasaaliin. Heittoverkkojen lisäksi saat meiltä myös mm. muut kalaverkot, katiskat ja merrat sekä koukut ja leikarit.  

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: