ACD KASVIHUONEET

ACD KASVIHUONEET
Kasvihuoneharrastajien suosiossa olevat ACD-kasvihuoneet ovat belgialaisen valmistajan tunnettuja tuotteita. Niiden vahva runko, korkeampi huonekorkeus ja turvallinen karaistu lasi tekevät näistä kasvihuoneista muista erottuvat. ACD-kasvihuoneisiin sisältyy vakiona sokkeli perustusta varten. Verkkokaupastamme löydät ACD-kasvihuoneet Piccolo-mallista suurempiin kasvihuoneisiin. Tutustu valikoimaamme!

ACD-kasvihuoneella jatkat puutarhan kasvukautta 

ACD-kasvihuoneet ovat ihanteellisia monenlaiseen puutarhanhoitoon. Ne tarjoavat suojaisan ympäristön kasvien kasvattamiseen. Rankkasateet, tuuli ja rakeet eivät pääse piiskaamaan kasveja, vaan kasvihuoneen avulla voit jatkaa puutarhan kasvukautta jopa useilla kuukausilla. Aloita keväällä kasvimaan valmistelun aiemmin ja nauti omista kasviksista ja yrteistä pitkälle syksyyn. ACD-kasvihuoneiden katossa olevat karkaistut kuviolasit hajottavat suoraa auringonvaloa ja luo näin optimaaliset kasvuolosuhteet kaikille kasveille.  

Entä miltä kuulostaisi oma kurkku-, tomaatti- tai paprikasato? ACD-kasvihuoneessa voit kasvattaa myös kasveja, joiden kasvukaudelle Suomen kesä ei riitä, eivätkä ne menesty ulkona kylmässä ilmastossa. ACD-kasvihuoneet soveltuvat niin pieniin pihoihin kuin suurempiinkin puutarhoihin, sillä niitä löytyy useasta eri kokoluokasta.  

Mitä tulisi huomioida ennen kuin hankkii ACD-kasvihuoneen? 

Kun innostus kasvihuoneharrastukselle herää, on aika miettiä, millainen kasvihuone palvelee parhaiten omia tarpeita. Kokosimme muutamia asioita, joita on hyvä miettiä ennen ostopäätöstä:  

 1. Mieti käyttötarkoitus 
  Mitä haluat kasvihuoneessa viljellä? Haluatko tehdä kasvihuoneesta myös viherhuoneen, jossa myös oleskella? Vai haluatko kenties tehdä siitä kesähuoneen, jossa voit rentoutua? 

 1. Kasvihuoneen koko 
  Kasvihuoneen koko ja muoto riippuvat käyttötarkoituksesta ja siitä, kuinka paljon tilaa on käytettävissä. Mikäli pohdin kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan suuremman. Näin innostuksen iskiessä ei tarvitse heti vaihtaa suuremaan kasvihuoneeseen. 

 1. Kasvihuoneen valmistusmateriaalit 
  Tutustu mistä materiaalista kasvihuone on valmistettu. Kestävä kasvihuone on valmistettu vahvasta rungosta ja turvallisesta, karkaistusta lasista. Laadukas kasvihuone kestää aikaa ja palvelee käyttäjäänsä pitkään.  

 1. Lisävarustevalikoima 
  Kasvihuoneeseen voi hankkia erilaisia lisävarusteita, joilla monipuolistaa huoneen käyttöä. ACD-kasvihuoneisiin on saatavilla mm. lisäovia ja kattoluukku. Lisäoven avulla saa kasvihuoneeseen halutessa parioven tai toiseen päätyyn yksittäisen lisäoven. Kattoluukun avulla voi parantaa ilmanvaihtoa kasvihuoneen sisällä silloin, kun on erittäin kuuma sää.  

 

ACD-kasvihuoneet Kivikankaan verkkokaupasta 

Kun tilaat ACD-kasvihuoneen Kivikankaan verkkokaupasta, toimimme pakkaukset kotipihalle asti. Kasvihuoneen alumiiniset osat ovat pakattu asennusohjeineen pahvipakkauksiin ja lasiosat toimitetaan hyvin suojattuina. Tutustu kasvihuoneen toimitus- ja pystytystietoihin!   

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: