Jääkairat

Jääkairat

Etsitkö laadukasta jääkairaa? Hyvä, sillä meiltä löydät jääkairoja hyvällä hinta-laatusuhteella. Kaikki jääkairamme ovat kotimaisen Heinolan valmistamia. Pilkkireissu on mielekkäämpi, kun mukana on hyvin suunniteltu ja tehty kaira, joka ajaa asiansa juuri oikein.

Jääkaira taittuvalla varrella helposti mukaan

Valikoimastamme löytyy pilkkikaira taittuvalla varrella. Kasaantaittuvaa kairaa on helpompi kuljettaa mukana ja se mahtuu mukaan pienempäänkin ahkioon. Erikoisvahvan saranoinnin ansiosta kaira kestää kokoontaittumisesta huolimatta hyvin ja se leikkaa teräsjäätä normaaliin tehokkaaseen tapaan. Se puree niin märkään kuin kuivaankin jäähän.

Jääkaira akkuporakoneeseen

Valitse valikoimastamme akkuporakoneeseen kiinnitettävä jääkaira. Akkuporakoneliitännällä varustetun jääkairan saat helposti yhdistettyä porakoneeseen ja helpotat kairaamista kertaheitolla rutkasti. Kairassa oleva varmistuskiekko estää samalla kairan putoamisen avantoon, mikäli porakoneen kiinnitys pettää yllättävästi kesken kairaamisen.

Valitse kaira vesistön kalakannan mukaan

Kaira kannattaa valita aina kalastettavan vesistön kalakannan mukaan. Hauki ja made tarvitsee noin 6-8 tuuman kairan, jotta kalaa nostattaessa ei joudu vaikeuksiin sitä nostaessa jäälle avannon reiästä – se mahtuu siitä helposti. Vastaavasti ahvenen pilkkiminen ei vaadi niin isoa kairaa. Siihen riittää esim. 115 mm ja 15 mm kairat.

Tutustu jääkairojen valikoimaan alla!

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: