Mikado

Mikado

Mikado on puolalainen kalastustarvikkeiden tuotemerkki, joka on tunnettuja laadukkaista ja monipuolisista tuotteistaan. Tuotteet ovat suunniteltu täyttämään sekä harrastajien että ammattilaisten tarpeet, sillä ne ovat kestäviä ja suorituskyvyiltään erinomaisia.  

Kivikankaalta saat Mikadon tuotteet kätevästi verkkokaupasta. Erityisesti olemme panostaneet jigivalikoimaamme, josta löydät varmasti itsellesi mieluisimmat. Tutustu tuotteisiimme!  

Mikadon jigit jäljittelevät erinomaisesti saaliskalojen luonnollista liikkumista 

Jigikalastus on tekniikka, jossa viehe imitoi pohjalla liikkuvaa tai syöksähtelevää saalista. Mikado on huomioinut jigien suunnittelussa kalojen luonnollisen liikkumisen ja se lienee osasyy siihen, miksi nimenomaan heidän jiginsä ovat erittäin suosittuja kalastajien keskuudessa.  Mikadon jigit soveltuvat erinomaisesti mm. kuhan ja hauen houkuttelemiseen.   

Mikadon jigit valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kestävät kovaa käyttöä ja pitävät vieheen liikkeet luonnollisina ja houkuttelevina. Jigien runkomateriaali on usein pehmeää ja joustavaa, mikä mahdollistaa mahdollisimman aidon uintiliikkeen vedessä. Lisäksi vieheiden värit ja kuviot ovat suunniteltu imitoimaan erilaisia saaliskaloja, jolloin ne vetävät puoleensa kalojen huomion myös sameammissa vesissä.  

Kivikankaalta saat Mikadon jigit eri painoisina ja kokoisina. Näin voit valita vieheen eri syvyyksiin ja virtausolosuhteisiin sopivaksi. Kevyet jigit soveltuvat mataliin vesiin ja hitaampaan virtaan, kun taas raskaammat jigit toimivat paremmin syvemmissä vesissä ja voimakkaammissa virroissa. 

Mikado Fishunter tulisi löytyä jokaisen kalastajan pakista 

Mikado Fishunter on samaa kokoluokkaa olevia jigejä painavampi ja sen käyttäytyminen vedessä muistuttaa erehtymättömästi oikean saaliskalan liikehdintää. Kalajigi on valmistettu venyvästä ja vahvasta materiaalista. Tämä Mikadon valmistama innovatiivinen materiaali onkin Fishunter-jigien menestyksen salaisuus. 

Kivikankaalta löydät Mikado Fishunterit useassa eri värissä. Tutustu valikoimaamme ja tee tilaus verkkokaupasta jo tänään. 

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: