Juliana

Kasvihuone Juliana Premium 10,9 m² 10 mm kennolevyllä, antrasiitti/musta väri

tuotekoodi: JP109HK

Saatavana

Juliana Premium - laadukas, kookas ja hyvin varusteltu kasvihuone.

 

 


Kasvihuonerahti, toimitusmaksu (sisältää kotiinkuljetuksen) 69,00
Hinta: 4195,00 419500
Määrä: kpl

Tiedostot

JULIANA PREMIUM

Juliana Premium on Julianan kasvihuoneista ehkä suosituin malli. Harjakattoinen malli on ulkonäöltään perinteinen, ja mittojensa puolesta kasvihuone on sopusuhtainen ja toimiva. Harjakorkeus on 267 cm, ja räystäskorkeus jopa 175 cm, eli huone soveltuu hyvin myös oleskeluun, kun siellä mahtuu seisomaan suorassa. Tämän kokoluokan kasvihuoneessa voi helposti yhdistää kahvittelun ja hyötyviljelyn, jolloin tilasta saa mahdollisimman monipuolisen. Premiumissa on pariovi, joka on 140 cm leveä eikä siinä ole kynnystä. Huoneesta on siis helppo kulkea, sinne pääsee vaivattomasti kottikärryjen kanssa viemään multaa, tai maitokärryjen kanssa keväällä kun on aika siirtää taimet ikkunalaudalta kasvihuoneeseen. Oven saa lukkoon, ja siinä on myös tuulilukitus, joka estää ovien liikkumisen niiden ollessa auki tuulisella säällä. Ovista löytyy myös erikseen aukeavat luukut tehostamaan ilmanvaihtoa kuumina päivinä. Tämä on kätevää, varsinkin jos perheessä on kissoja tai koiria, joiden pääsyä kasvihuoneeseen halutaan rajata. Kasvihuoneen varustelutaso on hyvä, ja siitä löytyy räystäskourut avattavalla peitelistalla, syöksytorvet joilla voi hyödyntää sadeveden kastelua varten, tai ohjata veden muualle, listakiinnitys katelevyille ja tarvittava määrä kattoluukkuja. Premiumissa on korkealaatuiset ja vahvat alumiiniset runkoprofiilit, jotka tekevät huoneesta vankan ja kestävän. Jos siis näet itsesi nauttimassa kasvihuoneestasi kymmeniä vuosia, hanki laadukas kasvihuone joka kestää aikaa ja koristaa pihaasi.

Juliana-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu. Toimitamme kaikki kasvihuoneet edullisesti aina kotiovelle saakka!

Suosittelemme kennolevyjen päiden teippaamista alumiiniteipillä. Tämä estää veden, lian ja hyönteisten pääsyn kennoihin ja auttaa pitämään kennolevyt siistinä pitempään. Tutustu eri vaihtoehtoihin täällä.

 

KASVIHUONEEN TIEDOT

KOKO

10,9 m²

HARJA-
KORKEUS

267 cm

RÄYSTÄS-
KORKEUS

175 cm

LEVEYS

296 cm

PITUUS

368 cm

OVI

Lukollinen parisaranaovi tuuletusluukuilla 140 cm

KATTOLUUKKUJEN
MÄÄRÄ

4

RUNGON
VÄRI

Antrasiitin harmaa

KATEMATERIAALI

10 mm:n UV-suojattu kennolevy

SAATAVUUS

Varastotuote

TAKUU

Runko: 12 vuotta
Kennolevy: 10 vuotta

KOKOAMISOHJE

Juliana Premium -kokoamisohje (pdf)

LISÄOHJEET
JA VIDEOT

 Perustusvaihtoehtoja (pdf)
Perustusohje (pdf)
Juliana terässokkelin kasaus (video)
Sivuseinän kasaus (video)
Peräpäädyn kasaus (video)
Ovipäädyn kasasus (video)
Rungon asennus / seinien liittäminen (video)
Rungon kiinnitys terässokkeliin (video)
Katon kasaus (video)
Tuuletusluukun kasaus (video)
Tuuletusluukun asennus kattoon (video)
Oven kasaus (video)
Oven asennus (video)
Syöksytorvien asennus (video)

ASENNUS-
PALVELU

Pystytyspalvelu (pdf)

 

VALIKON LISÄVARUSTEET

Terässokkeli

Valmissokkeli on helpoin ja nopein tapa tehdä perustus kasvihuoneelle. Sokkeli on musta ja kynnyksetön.
Pakkaus sisältää maa-ankkurit ja kaikki tarvittavat osat huoneen kiinnitystä varten.

Harjakoriste

Näyttävä muovinen harjakoriste asennetaan kasvihuoneen harjaprofiiliin.

Start Mix -tarvikepaketti

Sisältää: automaattiavaajan, ripustuskoukut, spiraalitaimituet, työkalun, pesuaineen, erikoiskantapultit ja min/max lämpötilamittarin.

 

juliana

Juliana kasvihuoneet - täynnä upeita yksityiskohtia!

Juliana kasvihuoneet perustuvat tanskalaiseen yksinkertaisuuteen, esteettisyyteen ja toimivuuteen. Loppuun mietityt runkoprofiilit tekevät kasvihuoneista tukevat ja toimivat - Pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivat. Kasvihuoneet ovat ulkonäöltään tyylikkäitä kokonaisuuksia, jotka sopivat niin modernin minimalistiseen pihaan, kuin rustiikkisen rönsyilevään puutarhaan, jossa enempi on parempi. Julianalla on yli 50 vuoden kokemus kasvihuoneiden kehittämisestä ja kasvihuoneet myös valmistetaan Tanskan tehtaalla. Nykyään kolmas sukupolvi on perheyrityksen kärjessä.

Vankan rungon lisäksi katemateriaalit ovat laadukkaat. Myös yksityiskohdat ovat tärkeitä, sillä niillä on suuri vaikutus toimivuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Kasvihuoneen kate kiinnitetään listakiinnityksellä, joka viimeistelee huoneen ilmeen. Huoneissa on riittävä määrä tuuletusluukkuja, ja tuuletusta tehostaa myös ovessa oleva, erikseen aukeava tuuletusluukku. Saranaovessa on lukko ja tuulilukitus, eli ovi pysyy auki myös tuulisella säällä. Oviaukossa ei ole kynnystä, joten siitä on helppo kulkea kompastumatta, eikä kottikärryille tarvitse rakentaa ramppia. Räystäskouruissa on puhdistusta varten avattavat suojat sekä syöksytorvet sadeveden talteenottoon. Runko on valmistettu alumiinista, ja kasvihuoneet ovat mallista riippuen saatavana maalamattomana tai antrasiitin harmaana (RAL7016). Ovet, luukut, syöksytorvet, räystäskourun suoja, sokkeli ja peitepalat toimitetaan aina mustana.

 

Jos olet hankkimassa kasvihuonetta, mutta olet epävarma katemateriaalista, sijoituksesta tai vaikkapa mallista, tutustu kasvihuoneoppaaseen. Sieltä löydät paljon vinkkejä jotka auttavat sinua sopivan huoneen valinnassa!

 

Arvostele tämä tuote

28.05.2024 - Janne

Kokonaisuus tuntuu laadukkaalta ja jämäkältä. Otin terässokkelin, 4 automaattiavaajaa ja teippiä kennolevyjen ylä- ja alapäihin. Terässokkelin valoin 8 pisteestä "betonijalkoihin".
Kasaaminen sujui valtaosin yksin, mutta parissa vaiheessa olivat apukädet kyllä tarpeen.
Kokoamisohje oli hyvä ja videot olivat kullanarvoiset, mutta ensikertalaisella kasaamiseen kului aikaa ja hikeä.

28.12.2020 - Siniharju

Kaksi vuotta on ollut Juliana premium 11 neliöinen antrasiitin värinen kennolevyhuone pystyssä. Hyvin on kestänyt talvimyrskytkin. Kennolevyjen päissä alkaa näkyä vähän vihreää hometta, vaikka käytin sitä ehkäisevää hengittävää teippiä ja toisessa reunassa alumiiniteippiä. Teipit saisi kuulua kennolevyjen toimitukseen! Tuli yllärinä asentamisen alkaessa, että sellaisetkin pitää tilata ja asennus siitä viivästyi. Asensin huoneen routimattoman sorapatjan päälle niin, että ruuvvasin valmistajan metallisokkelin kulmaraudoilla muurikiviin (laatoitus toimisi myös). Oli helppo asentaa naisena yksinkin, kunhan jaksoi lukea ohjeen huolellisesti järjestyksessä. Lopulta aika harvoihin työvaiheisiin tarvitsi kaverin. Pari kuvaa oli vähän harhaanjohtavia, mutta järkeilyllä selvisi. Automaattiavaajista (4kpl) huolimatta lämpötila nousee kesällä liikaa, joten olisi hienoa jos toiseenkin päätyyn saisi lisämaksusta oven, jotta tuulettaminen helpottuisi. Nyt jättäisin umpipäätyyn yhden kennon listat lyhyemmiksi, jotta sen saisi helteillä pois. Tästäkin saisi olla ohjeissa vinkki. Ja jos nyt hankkisin, ostaisin vieläkin isomman ja miettisin onko auringossa lämpenevä musta sittenkään paras väri, vaikka tyylikäs onkin. Alumiiniosat ja kennolevyt ovat niin taipuisia, että mietin myös, olisiko routimattoman ja kalliin salaojitetun pohjan tekeminen sittenkään ollut tarpeellista. Lasihuoneissa tietysti eri juttu! Kaikenkaikkiaan olen kuitenkin ollut tyytyväinen laadukkaaseen kasvihuoneeseen, johon on kivasti saatavilla myös lisävarusteita.