• {image:text}

  Ahti leuku - erämiehen työkalu

  Ihmisen selviytyminen ankarissa olosuhteissa on synnyttänyt monia tarpeellisia keksintöjä. Näin syntyi myös leuku, jonka juuret ovat syvällä saamelaisessa perinteessä!
  Lue lisää
  Julkaistu 22.05.2019
  Tuotevinkit
 • {image:text}

  Perkaa ja käsittele kalasi oikein

  Ari Manninen

  Mitä on mielessäsi, kun siimasi päässä teutaroi mukavan kokoinen kala? Onko tavoitteenasi napata fishie ja julkaista se netissä, vai tunnetko kielelläsi jo herkullisen kalaruuan maun? Vai unohdatko kaiken muun ja keskityt vain kalan uittamiseen haaviin? Kalan perkaus, käsittely ja verestys voi tulla myös mieleen. Saat tästä artikkelista apua näihin.

  Lue lisää
  Julkaistu 05.03.2018
  Tuotevinkit
 • {image:text}

  Ahti-puukon menestystarina

  Kauhava tunnetaan puukoistaan. Tämä maineikas käsityötaito taustanaan Reino Kamppila – kauhavalainen puukkomestari ja puukontekijä kolmannessa polvessa – valmisti parisenkymmentä vuotta sitten ensimmäisen mustakylkisen, karhean kauniin Ahti-puukon.

  Lue lisää
  Julkaistu 13.12.2016
  Tuotevinkit
 • {image:text}

  Top 7 joululahjavinkit

  Jouluaatto kolkuttelee pian jo oven takana, ja pukinkonttiin pitäisi keksiä jotain äkkiä! Kokosimme tähän 7 joululahjaideaa, jotka varmasti ilahduttavat saajaansa.
  Kun käytät nettikaupassamme tarjouskoodin JOULU1899 saat 10 euron alennuksen, kun tilauksen arvo on vähintään 90 euroa (koodi voimassa 16.12. asti). Muista tilata lahjat viimeistään 19.12. niin pyrimme toimittamaan ne niin että kerkeävät kuusen alle aatoksi!

   

   

  Lue lisää
  Julkaistu 09.12.2016
  Tuotevinkit