{image:text}

Kalanugetit ahvenesta – Helppo ja nopea ohje!

Kananugetit ovat menneen talven lumia, nämä herkulliset kalanugetit valmistuvat helposti hetkessä ja maistuvat herkulliselta! Näissä nugeteissa on käytetty tuoretta ahventa ja dippinä on aromikas black garlic majoneesi. Mikä tahansa dippi käy, valitse vain suosikkisi!

Lisukkeet voit valita vaikka omasta puutarhastasi. Tähän annokseen tuli perunaa ja kurkkusalaattia.
 

Ahvennugetteihin tarvitset:

Ahvenfileitä

Kananmunaa

Vehnäjauhoja

Korppujauhoja

Suolaa

Rypsiöljyä

 

Tee näin:

1. Leikkaa fileet sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja mausta suolalla.

2. Ota esiin kolme syvähköä lautasta. Levitä yhdelle vehnäjauhoa, toiselle haarukalla rikottu ja sekoitettu kananmuna ja kolmannelle korppujauhoa.

3. Pyörittele kalanpalat vehnäjauhoissa. Älä laita kaikkia paloja sekaan kerralla, vaan vähän kerrallaan.

4. Toista sama kananmunan kanssa.

5. Lopuksi pyörittele vielä korppujauhoissa niin, että palat peittyvät kokonaan.

6. Kun leivitys on valmis, paista pannulla runsaassa öljyssä molemmin puolin, kunnes nugetit ovat kullanruskeita ja rapsakoita.

7. Siirrä valmiit nugetit hetkeksi talouspaperille, jotta ylimääräinen öljy imeytyy paperiin.



ahvennugetit

kalanugetit


 


kasvihuoneblogit


Lue lisää aiheesta


Pomintoja