{image:text}

Ensitunnelmia Kevätmessuilta

Karkasin töistä vähän aikaisemmin, jotta ehtisin käväistä Kevätmessuilla avajaispäivänä. Messuille sisään astuessa istahti kevätfiilis olkapäilleni, sillä messut olivat vihreyttä ja kukkia täynnä. Totesin myös, että tulen tarvitsemaan tämän pikapyrähdyksen lisäksi oikein kunnollisen, pitkän, messupäivän, sillä kaiken mielenkiintoisen kahlaamiseen menisi kyllä aikaa.

Ehdin ottaa muutamia kuvia, joten tämä postaus onkin enemmän tunnelmapala messuilta! Lauantaina menen messuille koko päiväksi ja Jaakkokin pääsee mukaan. Silloin ehtii tsekata paremmin tarjolla olevia tuotteita ja ehtii vähän paremmin ostoksille. Ainakin ananaskirsikan taimi on etsinnässä, jos jollakin olisi sellainen myynnissä. En ole jostain syystä saanut siemeniä itämään, vaikka olen kokeillut kolmella kylvökerralla lähes kaikkea muuta, paitsi laulua ja tanssia. Ja toisekseen kaikki kasvihuoneeseen sopiva kiinnostaa, ruukuista sisustukseen sekä viljelyn apureihin. Okei ja ehkä pari kasviakin olisi kiva. Katsotaan, minkälaiset kantamukset pakkaan veneeseen lauantain päätteeksi!

 

kivikangas - helsinging kevätmessut

Ensimmäisenä suuntasin Kivikankaan osastolle. Siellä olikin iloinen messuporukka vastassa kasvihuoneiden kera!

 

lasinen kasvihuone - Helsingin kevätmessut

Torstaina kello viidenkin jälkeen kasvihuoneiden ympärillä riitti kävijöitä. Se on kevät selvästi tulossa! Tämä on muuten Juliana Premium, samanlainen odottaa varastossani kasaamista 13 neliön koossa!

 

kasvihuoneen sisustus - Hesingin kevätmessut

Kivikankaan Juliana Compact löytyi Bloomingdayn osastolta. Täytyy sanoa, että 6,6 neliöinen kasvihuone vaikutti kokoistaan isommalta ja teki mieli jäädä kuvaamaan vaikka mitä yksityiskohtia sisustuksesta. Ihana!

 

sitruspuu - Helsingin kevätmessut

Sitrustaivas kiinnitti tietenkin huomioni. Täytyypä katsoa lauantaina tarkemmin mitä kaikkia lajikkeita messuilta löytyy!

 

siemeniä - Helsingin kevätmessut

Olen jo ostanut kaikki siemenet, joita tarvitsen tälle keväälle. Mutta eihän se haittaa hieman vilkaista?

 

kasvihuoneen sisustaminen - Helsingin kevätmessut

Tykkään messuilla siitä, että monista paikoista löytyy myös viihtyisän näköistä sisustusta ja silmälle paljon katsottavaa. Nuo seinällä olevat ruukut ovat todella kauniita! Ja vasta kotona rekisteröin kunnolla tulisijan. Tuollainen olisi aivan loistava lämmittämään kauniita syksyisiä iltoja terassille!

 

Juliana Oasis kasvihuone - kevätmessut

Juliana Oasis messujen yleiskoristelualueella näytti aika kutsuvalta. Lauantaina aion piipahtaa sisälle asti. Yleiskoristelualueella on myös läpikulkuluola kasveineen.

 

puutarha ja kasvihuone - kevätmessut

Paljon vihreää ja tuoretta… Tykkäsin myös tästä ihan perinteisestä säleikköaidasta. Meillä puhaltaa välillä kovatkin tuulet, joten säleikköaidalla kasvavia herneitä voisi käyttää myös muiden kasvien suojana. Korvan taakse tämäkin idea!

 

Kuin kevään vakuudeksi, aurinko paistoi täydeltä terältä messujen päätyttyä. Paprikatkin kävivät tänään tutustumassa kunnolliseen valoon minikasvihuoneeni suojissa. Olo oli energinen ja odotan aika innolla uutta kierrosta lauantaina!

-Annika

Ps. Kivikankaan messuosaston kasvihuoneet ovat myynnissä ja ne löytyvät täältä. Kannattaa pistäytyä osastolla katsomassa huoneita ja juttelemassa itselle sopivasta. Verkkokaupassakin on messujen ajan kasvihuoneet ja tarvikkeet ilman toimituskuluja yli 100 euron tilauksista.


 


kasvihuoneblogit


Lue lisää aiheesta


Pomintoja