{image:text}

Kalasafka 2021 - kalaruokien reseptikilpailu

Oletko kotikeittiössäsi piileskelevä kala-aterioiden mestariloihtija, tai ehkä sinulla on takataskussa hyväksi todettu kalaruoka arkeen? Vai oletko sittenkin luonnossa viihtyvä nautiskelija, joka paistaa saaliinsa nuotiolla? Olit minkälainen kalakokki tahansa, voit osallistua Kalasafka – reseptikilpailuumme.

Kilpailun tavoitteena on inspiroida suomalaisia käyttämään ruoanlaitossa enemmän kotimaista villikalaa, myös särkikaloja. Haemme tuttujen ja turvallisten ruokaohjeiden lisäksi herkullisia innovatiivisia reseptejä. Kyseessä voi olla ateria, kalajaloste, välipala tai vaikka leivonnainen. Luovuus ja särkikalojen hyödyntäminen (ei pakollista) katsotaan eduksi.
 

Parhaiksi valitut ruokaohjeet julkaistaan kivikangas.fi blogissa. Voittajan nimi ja paikkakunta julkaistaan reseptin yhteydessä. Blogissa julkaistavat reseptit palkitaan lahjakortein.

 

Palkinnot ja voittajien valinta

Palkintoja jaetaan seuraavasti:

1. sija: 300 euron arvoinen lahjakortti kivikangas.fi verkkokauppaan

2. sija: 100 euron arvoinen lahjakortti kivikangas.fi verkkokauppaan

3. sija: Kaikki muut julkaistavaksi valitut reseptit voittavat 50 euron arvoisen lahjakortin kivikangas.fi verkkokauppaan
 

Voit osallistua niin monella reseptillä, kuin haluat. Tällöin sinulla on myös mahdollisuus voittaa useampi palkinto. Henkilöstömme valitsee voittajat ja voittajille ilmoitetaan sähköpostitse syyskuun 2021 aikana. Voittajien nimet ja paikkakunnat julkaistaan mahdollisesti myös sosiaalisen median kanavissamme.

 

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 15.8.2021 saakka.

 

Näin osallistut:

1. Aloita lukemalla kilpailun säännöt.

2. Lähetä reseptisi ainesosineen ja työvaiheineen, sekä 1-4 kuvaa valmistamastasi kalaruoasta osoitteeseen: kilpailu(at)kivikangas.fi

  • Voit osallistua kilpailuun niin monella reseptillä kuin haluat. Mitä useamman reseptin lähetät, sitä todennäköisemmät ovat voittomahdollisuudet! Näin voit myös voittaa useamman palkinnon.
  • Resepti voi olla yksinkertainen tai monimutkaisempi ja sen tulee sisältää kotimaista villikalaa jossain muodossa. Särkikalojen hyödyntäminen katsotaan eduksi, mutta ei ole mitenkään pakollista ja luovuudesta saa ehdottomasti lisäpisteitä.

  • Varmistathan, että sinulla on oikeudet osallistua reseptillä kilpailuun (resepti ja kuvat ovat omiasi tai sinulla on lupa niiden käyttöön).

3. Otamme sinuun yhteyttä kilpailuajan päättymisen jälkeen, jos voitto osuu kohdallesi. Voittajat julkaistaan syyskuun 2021 aikana.