SÄÄSTÄ 11,40 €
  • Verkonuittolaite Jääraketti -setti
  • Verkonuittolaite Jääraketti -setti
  • Verkonuittolaite Jääraketti -setti

Verkonuittolaite Jääraketti -setti

tuotekoodi: vehjep
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Narunvetolaite jään alle. Paristokäyttöinen itsestään kulkeva uittolaite talvikalastukseen. Lisäksi 2 kpl pikahakoja ja uittonarua.
Katso muut uittolaitteet tästä

 
Hinta: 79,00 7900 90,40 € 9040
Määrä: kpl
Muovirunkoinen led-valolla varustettu narun uittolaite verkkokalastajalle. Toimii paristoilla (8 x D-paristo; ei sisälly). Laitteessa on neliasentoinen nykäisyillä toimiva kytkin. Vetonaru kiinnitetään kytkinnaruun ja laitteeseen ja laite laitetaan kulkemaan jään alle haluttuun suuntaan. Kulkee reipasta kävelyvauhtia ja 60 metriä narua on jään alla minuutissa.
Mitat: 55x13x11cm
Sisältää 3 mm liukkaan polyeteeninarun (70 m) ja 2 kpl ruostumattomia pikahakoja leikarilla. Ei sisällä paristoja. Suomenkielinen käyttöohje.


Jokaisen käytön jälkeen tarkasta:
- vetorattaiden ruuvien kireys.
- tyhjennä mahdollisesti Jääraketin sisälle kertynyt vesi pois ja suihkauta kosteudenpoistoainetta
 

Vinkki:
- Uita kerralla kaksi narua. Toinen naru nostetaan ylös kairan reiästä, kun Jääraketti on edennyt halutun matkan ja toisella narulla vedetään uittolaite takaisin lähtöavantoon.
- Pyörien kiinnityksessä huomioi, että akselissa on lovi kiinnitysruuvia varten. Ruuvi pitää kiristää siten että se lukittuu loveen, muuten pyörä saattaa irrota käytössä, kun ruuvin pito löystyy.
- vetonaru kannattaa kiinnittää siten, että se on kiinni laitteessa (varmistusnaru) ja kiinnityslenkissä samaan aikaan (ks käyttöohje). Tällä varmistetaan, ettei kytkinnarun mahdollisesti katketessa laite irtoa.
 
TÄRKEÄÄ! Paristojen asennus: Asennetaan +puoli irrotettavaa takakantta kohden, kaikki paristot samansuuntaisesti. Jos paristot on asennettu väärin päin, laite ei toimi oikein ja lisäksi on vaara että paristoihin syntyy oikosulku ja laite rikkoutuu. Poista paristot käytön jälkeen laitteesta ja säilytyksen ajaksi.
 
 

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.