Biogreen

Kastelualusta, 55x65 cm, 2kpl kastelumatolla

tuotekoodi: TK5565

Saatavana

Itsekasteleva alusta sisältää alta kastelevan kapillaarimaton. 2kpl/pakkaus
Hinta: 69,00 6900
Määrä: kpl

Itsekasteleva alusta sisältää alta kastelevan kapillaarimaton. Soveltuu hyvin käytettäväksi myös lämpömaton ja valaisimen kanssa. Pakkauksessa 2 alustaa kastelumattoineen.

Käytä kastelualustaa taimien idätyksessä ja kasvatuksessa. Ruukut pysyvät kasteltuna sekä kastelualusta toimii siistinä "tarjottimena", jolla taimet voidaan pitää aurinkoisessa paikassa ja siirtää helposti toiseen paikkaan.

Arvostele tämä tuote

28.11.2018 - Ritu

Tarpeellinen ja toimiva apu taimien kasteluun. Säästyy aikaa ja vaivaa, eikä tarvitse pelätä että vettä kaatuu lattaille kuten ruukkukastelussa. Taimet saavat tasaisesti vettä. Hyvän kokoinen (helppo siirtää tarpeen mukaan), eikä lerpsahda nostaessa, vaan pysyy muodossaan.

21.03.2018 - L.H.

Hyvä perustuote harrastelevalle taimikasvattajalle. Nyt ensimmäisen kevään käytössä, ja vähän harmittaa etten ole aikaisempina vuosina tajunnut käyttää tällaista. Kastelee tasaisesti ja kastelu sujuu paljon nopeammin, kuin jos pitää kastella joka ruukku/maitopurkki erikseen. Olen myös käyttänyt toista kastelualustaa kylvöalustana (eipä sotkenut multa keittiötä), ennen kuin se on siirtynyt varsinaiseen tehtäväänsä.