Juliana

Kasvihuone Juliana Grand Oasis 25,6 m² turvalasilla, antrasiitin harmaa

tuotekoodi: JO256H
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Juliana Grand Oasis - Viherhuone, paviljonki ja kasvihuone yhdessä ja samassa mallissa.

HUOM! Saatavana vain tehdastilauksena.
 

 


Kasvihuonerahti, toimitusmaksu (sisältää kotiinkuljetuksen)
Hinta: 12950,00 1295000
Määrä: kpl

Tiedostot

JULIANA GRAND OASIS

Erikoisen muotoinen Grand Oasis kasvihuone herättää kiinnostuksen; onko se ehkä kuitenkin huvimaja? Vai voisiko se olla molempia? Muoto kielii omistajansa tyylin olevan moderni ja ennakkoluuloton, sillä tämä ei ole mikään ihan perinteisen muotoinen, harjakattoinen ansari. Juhlia järjestävälle esteetikolle Grand Oasis on täydellinen valinta. Lasihuoneen voi sijoittaa puutarhaan kunniapaikalle, tai terassille ulko-olohuoneeksi. Neliön muotoisessa kasvihuoneessa on tosiaankin ”huonetuntua”, minkä ansiosta se on helppo kalustaa. Kasvihuoneen sisustuksen päätät itse – tämä on sinun paikkasi toteuttaa itseäsi ja omaa visiotasi. Jos taimikasvatus ei ole sinun juttusi, voit silti koristella kasvihuonettasi kukin ja viherkasvein. Miten olisi oliivi- tai vaikka sitruspuu kasvihuoneen nurkassa? Grand Oasiksessa on 140 cm leveä pariovi, eikä siinä ole kynnystä. Huoneesta on siis helppo kulkea, sinne pääsee vaivattomasti vaikka tarjoiluvaunun kanssa, eikä tarjotinta kantaessa tarvitse pelätä kompastuvansa kynnykseen. Oven saa lukkoon, ja siinä on myös tuulilukitus, joka estää ovien liikkumisen niiden ollessa auki tuulisella säällä. Ovista löytyy myös erikseen aukeavat luukut tehostamaan ilmanvaihtoa kuumina päivinä. Tämä on kätevää, varsinkin jos perheessä on kissoja tai koiria, joiden pääsyä kasvihuoneeseen halutaan rajata. Grand Oasiksen kattokuvussa on tuuletusautomatiikka, eli kun kasvihuoneessa on tarpeeksi lämmin, kupu nousee ja lämmin ilma pääsee katon kautta ulos (Huom! Kattokuvun ja katon välissä on aina n. 2 cm rako ilman vaihtumisen varmistamiseksi, vaikka kattokuvun tuuletusmekanismi on ns. ”kiinni”). Kasvihuoneen varustelutaso on hyvä, ja siitä löytyy räystäskourut avattavalla peitelistalla, syöksytorvet joilla voi hyödyntää sadeveden kastelua varten, tai ohjata veden muualle, listakiinnitys katelevyille ja tarvittava määrä sivuluukkuja. Grand Oasiksessa on korkealaatuiset ja vahvat alumiiniset runkoprofiilit, jotka tekevät huoneesta vankan ja kestävän. Jos siis näet itsesi nauttimassa kasvihuoneestasi kymmeniä vuosia, hanki laadukas ja kestävä kasvihuone koristamaan pihaasi.

Juliana-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu. Toimitamme kaikki kasvihuoneet edullisesti aina kotiovelle saakka!

 KASVIHUONEEN TIEDOT

KOKO

25,6 m²

HARJA-
KORKEUS

331 cm

RÄYSTÄS-
KORKEUS

195 cm

LEVEYS

583 cm

PITUUS

439 cm

OVI

Lukollinen parisaranaovi tuuletusluukuilla 140 cm

SIVULUUKKUJEN
MÄÄRÄ

4

RUNGON
VÄRI

Antrasiitin harmaa

KATEMATERIAALI

3 mm:n karkaistu turvalasi

SAATAVUUS

Tilauksesta

TAKUU

Runko: 12 vuotta

KOKOAMISOHJE

Juliana Grand Oasis 25,6 m² -kokoamisohje (pdf)

LISÄOHJEET
JA VIDEOT

 Perustusvaihtoehtoja (pdf)
Perustusohje (pdf)
Juliana terässokkelin kasaus (video)
Grand Oasis rungon asennus / seinien liittäminen (video)
Grand Oasis katon kasaus ja asennus (video)

Kulmien liittäminen (video)
Kattokuvun kiinnitys ja säätö (video)
Tuuletusluukun kasaus (video)
Tuuletusluukun asennus sivuseinään (video)
Oven kasaus (video)
Oven asennus (video)

Lasien asennus (video)
Juliana Oasis ja Grand Oasis lisäparioven asennus (pdf)

ASENNUS-
PALVELU

Pystytyspalvelu (pdf)

 

VALIKON LISÄVARUSTEET

Terässokkeli

Valmissokkeli on helpoin ja nopein tapa tehdä perustus kasvihuoneelle. Sokkeli on musta ja kynnyksetön.
Pakkaus sisältää maa-ankkurit ja kaikki tarvittavat osat huoneen kiinnitystä varten.

Tiivistenauha

Silikonin sijaan käyettävä liimapintainen tiivistenauha, joka helpottaa kokoamista ja lasien
mahdollista irroittamista myöhemmin. Lue lisää tuotteesta täällä.

Lisäpariovet

Lukollinen pariovi, jossa erikseen avattavat tuuletusluukut tuulilukituksella.
Kynnyksetön. Sisältää tarvittavat sokkeliosat. Väri: musta.

Start Mix -tarvikepaketti

Sisältää: automaattiavaajan, ripustuskoukut, spiraalitaimituet, työkalun, pesuaineen, erikoiskantapultit ja min/max lämpötilamittarin.

 

juliana

Juliana kasvihuoneet - täynnä upeita yksityiskohtia!

Juliana kasvihuoneet perustuvat tanskalaiseen yksinkertaisuuteen, esteettisyyteen ja toimivuuteen. Loppuun mietityt runkoprofiilit tekevät kasvihuoneista tukevat ja toimivat - Pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivat. Kasvihuoneet ovat ulkonäöltään tyylikkäitä kokonaisuuksia, jotka sopivat niin modernin minimalistiseen pihaan, kuin rustiikkisen rönsyilevään puutarhaan, jossa enempi on parempi. Julianalla on yli 50 vuoden kokemus kasvihuoneiden kehittämisestä ja kasvihuoneet myös valmistetaan Tanskan tehtaalla. Nykyään kolmas sukupolvi on perheyrityksen kärjessä.

Vankan rungon lisäksi katemateriaalit ovat laadukkaat. Myös yksityiskohdat ovat tärkeitä, sillä niillä on suuri vaikutus toimivuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Kasvihuoneen kate kiinnitetään listakiinnityksellä, joka viimeistelee huoneen ilmeen. Huoneissa on riittävä määrä tuuletusluukkuja, ja tuuletusta tehostaa myös ovessa oleva, erikseen aukeava tuuletusluukku. Saranaovessa on lukko ja tuulilukitus, eli ovi pysyy auki myös tuulisella säällä. Oviaukossa ei ole kynnystä, joten siitä on helppo kulkea kompastumatta, eikä kottikärryille tarvitse rakentaa ramppia. Räystäskouruissa on puhdistusta varten avattavat suojat sekä syöksytorvet sadeveden talteenottoon. Runko on valmistettu alumiinista, ja kasvihuoneet ovat mallista riippuen saatavana maalamattomana tai antrasiitin harmaana (RAL7016). Ovet, luukut, syöksytorvet, räystäskourun suoja, sokkeli ja peitepalat toimitetaan aina mustana.

 

Jos olet hankkimassa kasvihuonetta, mutta olet epävarma katemateriaalista, sijoituksesta tai vaikkapa mallista, tutustu kasvihuoneoppaaseen. Sieltä löydät paljon vinkkejä jotka auttavat sinua sopivan huoneen valinnassa!

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.