Juliana

Kasvihuone Juliana Grand Oasis 18,8 m² muurille, turvalasilla, antrasiitin harmaa

tuotekoodi: JO188M
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Juliana Grand Oasis muurille - Viherhuone, paviljonki ja kasvihuone yhdessä ja samassa mallissa.


Kasvihuonerahti, toimitusmaksu (sisältää kotiinkuljetuksen) 69,00
Hinta: 7695,00 769500
Määrä: kpl

Tiedostot

JULIANA GRAND OASIS MUURILLE

Grand Oasis muurimalli on eri tyylien mukaan muovautuva koriste pihaan ja puutarhaan. Pidätkö rustiikkisesta tyylistä? Peitä muurisokkeli vanhan näköisillä tiililaatoilla! Tai ehkä olet enemmän modernin ja selkeälinjaisen ulkonäön kannalla? Peitä sokkeli tummilla laudoilla, tai vaikkapa minimalistisilla harmailla verhoilukivillä. Voit itse rakentaa muurisokkelin jonka päälle kasvihuone asennetaan, tai sitten voit ostaa (tuote JOS188M: saatavana erikseen tilauksesta hintaan 3349,00) valmiin moduulimuurin, jonka voit peittää haluamallasi tavalla. Valmiin muurisokkelin voi sisäpuolelta jättää käsittelemättä, jolloin näkyviin jää harmaat levyt. Jos haluat, voit pinnoittaa sisäpuolen esim. rappaamalla. Tyylikäs ja mielenkiintoisen näköinen lasihuone on tilava ja korkea, räystäskorkeus on huimat 195 cm! Viljele suosikkikasvejasi ja nauti kasvihuoneen lämmöstä myös silloin, kun ulkona on viileä. Grand Oasis muurilla toimii myös täydellisenä huvimajana sinulle, joka haluat puutarhaasi oman olohuoneen kaiken vehreyden keskelle. Kasvihuoneessa on pitkällä seinällä lukittavat pariovet tuulilukituksella ja erikseen avattavilla tuuletusluukuilla. Kattokuvussa on tuuletusautomatiikka (Huom! Kattokuvun ja katon välissä on aina n. 2 cm rako ilman vaihtumisen varmistamiseksi, vaikka kattokuvun tuuletusmekanismi on ns. ”kiinni”) ja sivuseinissä tuuletusikkunat. Kasvihuoneen varustelutaso on hyvä, ja siitä löytyy räystäskourut avattavalla peitelistalla, syöksytorvet joilla voi hyödyntää sadeveden kastelua varten, tai ohjata veden muualle, sekä listakiinnitys laseille. Kasvihuoneessa on korkealaatuiset ja vahvat alumiiniset runkoprofiilit, jotka tekevät huoneesta vankan ja kestävän. Lasit ovat karkaistua turvalasia, joka on viisi kertaa kestävämpää kuin tavallinen lasi, ja hajotessaan siitä tulee murua, joka ei aiheuta vahinkoa.

Juliana-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu. Toimitamme kaikki kasvihuoneet edullisesti aina kotiovelle saakka!

 

KASVIHUONEEN TIEDOT

KOKO

18,8 m²

HARJA-
KORKEUS

306 cm

RÄYSTÄS-
KORKEUS

195 cm

LEVEYS

368 cm

PITUUS

511 cm

OVI

Lukollinen parisaranaovi tuuletusluukuilla 140 cm

KATTOLUUKKUJEN
MÄÄRÄ

4

RUNGON
VÄRI

Antrasiitin harmaa

KATEMATERIAALI

3 mm:n karkaistu turvalasi

SAATAVUUS

Tilauksesta

TAKUU

Runko: 12 vuotta

KOKOAMISOHJE

Juliana Grand Oasis muurilla -kokoamisohje (pdf)

LISÄOHJEET
JA VIDEOT

Muurisokkeli Juliana muurimalleihin (pdf)  
Perustusvaihtoehtoja (pdf)
Perustusohje (pdf)

ASENNUS-
PALVELU

Pystytyspalvelu (pdf)

 

LISÄVARUSTEET

Muurisokkeli

Valmis sokkelikehikko on helpoin ja nopein tapa tehdä perustus kasvihuoneelle.
Sokkeli on kynnyksetön ja se peitetään toimituksen mukana seuraavilla kuitusementtilevyillä ulko- ja sisäpuolelta. Kuitusementtilevyt voi maalata tai verhoilla puupaneeleilla tai verhoilukivillä. Pintaverhoilumateriaalit on hankittava erikseen.
Pakkaus sisältää maa-ankkurit ja kaikki tarvittavat osat huoneen kiinnitystä varten.
Muurisokkeli Juliana muurimalleihin (pdf)

Tiivistenauha

Silikonin sijaan käyettävä liimapintainen tiivistenauha, joka helpottaa kokoamista ja lasien
mahdollista irroittamista myöhemmin. Lue lisää tuotteesta täällä.

Start Mix -tarvikepaketti

Sisältää: automaattiavaajan, ripustuskoukut, spiraalitaimituet, työkalun, pesuaineen, erikoiskantapultit ja min/max lämpötilamittarin.

 

juliana

Juliana kasvihuoneet - täynnä upeita yksityiskohtia!

Juliana kasvihuoneet perustuvat tanskalaiseen yksinkertaisuuteen, esteettisyyteen ja toimivuuteen. Loppuun mietityt runkoprofiilit tekevät kasvihuoneista tukevat ja toimivat - Pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivat. Kasvihuoneet ovat ulkonäöltään tyylikkäitä kokonaisuuksia, jotka sopivat niin modernin minimalistiseen pihaan, kuin rustiikkisen rönsyilevään puutarhaan, jossa enempi on parempi. Julianalla on yli 50 vuoden kokemus kasvihuoneiden kehittämisestä ja kasvihuoneet myös valmistetaan Tanskan tehtaalla. Nykyään kolmas sukupolvi on perheyrityksen kärjessä.

Vankan rungon lisäksi katemateriaalit ovat laadukkaat. Myös yksityiskohdat ovat tärkeitä, sillä niillä on suuri vaikutus toimivuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Kasvihuoneen kate kiinnitetään listakiinnityksellä, joka viimeistelee huoneen ilmeen. Huoneissa on riittävä määrä tuuletusluukkuja, ja tuuletusta tehostaa myös ovessa oleva, erikseen aukeava tuuletusluukku. Saranaovessa on lukko ja tuulilukitus, eli ovi pysyy auki myös tuulisella säällä. Oviaukossa ei ole kynnystä, joten siitä on helppo kulkea kompastumatta, eikä kottikärryille tarvitse rakentaa ramppia. Räystäskouruissa on puhdistusta varten avattavat suojat sekä syöksytorvet sadeveden talteenottoon. Runko on valmistettu alumiinista, ja kasvihuoneet ovat mallista riippuen saatavana maalamattomana tai antrasiitin harmaana (RAL7016). Ovet, luukut, syöksytorvet, räystäskourun suoja, sokkeli ja peitepalat toimitetaan aina mustana.

 

Jos olet hankkimassa kasvihuonetta, mutta olet epävarma katemateriaalista, sijoituksesta tai vaikkapa mallista, tutustu kasvihuoneoppaaseen. Sieltä löydät paljon vinkkejä jotka auttavat sinua sopivan huoneen valinnassa!

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.