Juliana

Kasvihuone Juliana Veranda 6,6 m² turvalasilla, antrasiitti/musta väri

tuotekoodi: JV66H
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Tyylikäs ja kestävä kasvihuone seinustalle.

HUOM! Tilapäisesti loppu.

 


Kasvihuonerahti, toimitusmaksu (sisältää kotiinkuljetuksen) 39,00
Hinta: 2799,00 279900
Määrä: kpl

JULIANA VERANDA

Seinäkasvihuone on kasvihuone, joka asennetaan rakennuksen seinää vasten. Seinämallisessa kasvihuoneessa onkin monia etuja, mitä ei välttämättä heti tule ajatelleeksi; Se pysyy paremmin lämpimänä, sillä seinä varastoi lämpöä päivällä, ja luovuttaa lämmön kasvihuoneeseen kun ilta viilenee. Tämä tasaa lämpötilaeroja. Rakennus myös suojaa kasvihuonetta myrskytuulilta. Kasvihuoneen voi halutessaan asentaa esim. terassille niin, että sinne on suora pääsy talosta. Näin kenkiä ei tarvitse laittaa jalkaan kun menee hakemaan salaattitarpeita kasvihuoneesta. Verandan katto on 10 mm:n kennolevyä (väri: opaali), mikä on hyväksi taimille, sillä se estää suoran auringonpaahteen, päästäen valon kuitenkin läpi. Seinät ovat karkaistua turvalasia. Verandassa on pariovi, joka on 140 cm leveä eikä siinä ole kynnystä. Huoneesta on siis helppo kulkea, sinne pääsee vaivattomasti kottikärryjen kanssa viemään multaa, tai maitokärryjen kanssa keväällä kun on aika siirtää taimet ikkunalaudalta kasvihuoneeseen. Oven saa lukkoon, ja siinä on myös tuulilukitus, joka estää ovien liikkumisen niiden ollessa auki tuulisella säällä. Ovista löytyy myös erikseen aukeavat luukut tehostamaan ilmanvaihtoa kuumina päivinä. Tämä on kätevää, varsinkin jos perheessä on kissoja tai koiria, joiden pääsyä kasvihuoneeseen halutaan rajata. Kasvihuoneen varustelutaso on hyvä, ja siitä löytyy räystäskourut avattavalla peitelistalla, syöksytorvet joilla voi hyödyntää sadeveden kastelua varten, tai ohjata veden muualle, listakiinnitys katelevyille ja tarvittava määrä sivuluukkuja. Verandassa on korkealaatuiset ja vahvat alumiiniset runkoprofiilit, jotka tekevät huoneesta vankan ja kestävän. Jos siis näet itsesi nauttimassa kasvihuoneestasi kymmeniä vuosia, hanki laadukas kasvihuone joka kestää aikaa ja koristaa pihaasi.

Juliana-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu. Toimitamme kaikki kasvihuoneet edullisesti aina kotiovelle saakka!

 

KASVIHUONEEN TIEDOT

KOKO

6,6 m²

HARJA-
KORKEUS

245 cm

RÄYSTÄS-
KORKEUS

192 cm

LEVEYS

296 cm

SYVYYS

221 cm

OVI

Lukollinen parisaranaovi tuuletusluukuilla 140 cm

SIVU-LUUKKUJEN
MÄÄRÄ

2

RUNGON
VÄRI

Antrasiitin harmaa

KATE-MATERIAALI

3 mm:n karkaistu turvalasi, katossa 10 mm:n kennolevy (opaali)

SAATAVUUS

Varastotuote

TAKUU

Runko: 12 vuotta

KOKOAMIS-
OHJE

Juliana Veranda 6,6 -kokoamisohje (pdf)

LISÄOHJEET
JA VIDEOT

 Perustusvaihtoehtoja (pdf)
Perustusohje (pdf)

ASENNUS-
PALVELU

Pystytyspalvelu (pdf)

 

VALIKON LISÄVARUSTEET

Terässokkeli

Valmissokkeli on helpoin ja nopein tapa tehdä perustus kasvihuoneelle. Sokkeli on musta ja kynnyksetön.
Pakkaus sisältää maa-ankkurit ja kaikki tarvittavat osat huoneen kiinnitystä varten.

Tiivistenauha

Silikonin sijaan käyettävä liimapintainen tiivistenauha, joka helpottaa kokoamista ja lasien
mahdollista irroittamista myöhemmin. Lue lisää tuotteesta täällä.

Start Mix -tarvikepaketti

Kasvihuoneen ostajalle 99,- (norm. 159,25). Sisältää: automaattiavaajan, ripustuskoukut, spiraalitaimituet, työkalun, pesuaineen, erikoiskantapultit ja min/max lämpötilamittarin.

 

juliana

Juliana kasvihuoneet - täynnä upeita yksityiskohtia!

Juliana kasvihuoneet perustuvat tanskalaiseen yksinkertaisuuteen, esteettisyyteen ja toimivuuteen. Loppuun mietityt runkoprofiilit tekevät kasvihuoneista tukevat ja toimivat - Pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivat. Kasvihuoneet ovat ulkonäöltään tyylikkäitä kokonaisuuksia, jotka sopivat niin modernin minimalistiseen pihaan, kuin rustiikkisen rönsyilevään puutarhaan, jossa enempi on parempi. Julianalla on yli 50 vuoden kokemus kasvihuoneiden kehittämisestä ja kasvihuoneet myös valmistetaan Tanskan tehtaalla. Nykyään kolmas sukupolvi on perheyrityksen kärjessä.

Vankan rungon lisäksi katemateriaalit ovat laadukkaat. Myös yksityiskohdat ovat tärkeitä, sillä niillä on suuri vaikutus toimivuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Kasvihuoneen kate kiinnitetään listakiinnityksellä, joka viimeistelee huoneen ilmeen. Huoneissa on riittävä määrä tuuletusluukkuja, ja tuuletusta tehostaa myös ovessa oleva, erikseen aukeava tuuletusluukku. Saranaovessa on lukko ja tuulilukitus, eli ovi pysyy auki myös tuulisella säällä. Oviaukossa ei ole kynnystä, joten siitä on helppo kulkea kompastumatta, eikä kottikärryille tarvitse rakentaa ramppia. Räystäskouruissa on puhdistusta varten avattavat suojat sekä syöksytorvet sadeveden talteenottoon. Runko on valmistettu alumiinista, ja kasvihuoneet ovat mallista riippuen saatavana maalamattomana tai antrasiitin harmaana (RAL7016). Ovet, luukut, syöksytorvet, räystäskourun suoja, sokkeli ja peitepalat toimitetaan aina mustana.

 

Jos olet hankkimassa kasvihuonetta, mutta olet epävarma katemateriaalista, sijoituksesta tai vaikkapa mallista, tutustu kasvihuoneoppaaseen. Sieltä löydät paljon vinkkejä jotka auttavat sinua sopivan huoneen valinnassa!
 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.