Juliana

Kasvihuone Juliana Gardener 21,4 m² turvalasilla, antrasiitti/musta väri

tuotekoodi: JG214H
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Juliana Gardener - ammattimaiseen harrastukseen.


Kasvihuonerahti, toimitusmaksu 59,00
Hinta: 5290,00
Määrä: kpl

JULIANA GARDENER

Gardener-mallistoon kuuluvat Julianan tilavimmat kasvihuoneet. Suuret sisätilat mahdollistavat huoneen käytön vaativankin harrastelijan kasvihuoneviljelyyn, ja jättää tilaa myös oleskelulle. Huoneiden leveys (368 cm), kynnyksetön oviaukko ja 140 cm leveät pariovet mahdollistavat vaivattoman kottikärryjen ym. viemisen huoneeseen. Korkeus (287 cm) mahdollistaa myös tasaisemmat lämpötilat ja luo näin paremman kasvuilmaston. Kyseessä on siis isokokoinen ja korkealaatuinen kasvihuone tositarkoitukseen.

Gardener-mallit sisältävät Premium-varustelun ja 12 vuoden runkotakuun.
Toimitamme kaikki kasvihuoneet edullisesti aina kotiovelle saakka!

 

KASVIHUONEEN TIEDOT

KOKO

21,4 m²

HARJA-
KORKEUS

287 cm

RÄYSTÄS-
KORKEUS

172 cm

LEVEYS

368 cm

PITUUS

583 cm

OVI

Parisaranaovi 140 cm

KATTOLUUKKUJEN
MÄÄRÄ

6

RUNGON
VÄRI

Antrasiitin harmaa

KATEMATERIAALI

3 mm:n turvalasi

SAATAVUUS

Varastotuote

TAKUU

Runko: 12 vuotta

OHJEET

Juliana Gardener -kokoamisohje (pdf)
Perustusvaihtoehtoja (pdf)
Perustusohje (pdf)

ASENNUS-
PALVELU

Pystytyspalvelu (pdf)

 

VALIKON LISÄVARUSTEET

Musta
terässokkeli

Kynnyksetön valmissokkeli on helpoin ja nopein tapa tehdä perustus kasvihuoneelle. Sokkeli sisältää myös maa-ankkurit (ei putkia/valumuotteja) joilla huone ankkuroidaan maahan.

Tiivistenauha

Tiivistenauha helpottaa lasien ja kennolevyjen asennusta. Sitä käytetään huoneen mukana tulevan silikonin sijaan. Solukumitiivistenauha on itseliimautuva, ja se liimataan runkoon kiinni ennen lasien tai kennolevyjen asennusta. Silikoniin verrattuna tiivistenauha ei sotke, ja laseja/kennolevyjä voi vaihtaa asennuksen jälkeen, kun taas silikoni liimaa ne paikalleen.

Harjakoriste

Kasvihuoneen harjaprofiiliin kiinnitettävä musta muovinen harjakoriste.

Start Mix -tarvikepakkaus

Start Mix -pakkaus sisältää automaattisen luukunavaajan, spiraalitaimituet 3 kpl, minimi-maksimi lämpömittarin, ripustuskoukut, hylsyavain asennusta varten, erikoiskantapultit ja -mutterit jälkiasennuksia varten sekä kasvihuoneen pesuaineen 1 litraa.

 

Pohjoismaiden markkinajohtaja ja Suomen tunnetuin kasvihuone on Juliana-kasvihuone. Kivikangas on ollut tanskalaisen Julianan virallinen maahantuoja jo yli 30 vuotta. Julianalla on kattava kasvihuonemallisto, joka täyttää useita vaatimuksia, tarpeita ja toiveita. Juliana-kasvihuoneet ja viherhuoneet valmistetaan Tanskassa.
 

KUN HALUAT LAADUKKAAN KASVIHUONEEN
Erittäin vahvat osittain koteloidut profiilit tekevät kasvihuoneesta todella vankkarakenteisen ja kestävän. Kasvihuoneet on suunniteltu kestämään pohjoismaisissa olosuhteissa ja niissä on korkeat laatuvaatimukset, siksi rungoissa onkin 12 vuoden takuu. Katemateriaaliksi on saatavana kestävät karkaistut 3 mm turvalasit tai todella hyvin lämpöä eristävät 10 mm kennolevyt. Lasit ja kennolevyt kiinnitetään runkoon listakiinnityksellä, mikä viimeistelee kasvihuoneen laadukkaan ilmeen ja tekee asennuksesta tiiviin.

MIKÄ ON PREMIUM-VARUSTELU?
Premium-varustelu koskee kaikkia Julianan huoneita, lukuun ottamatta Junior-malleja. Varusteluun sisältyy vankkojen runkoprofiilien ja listakiinnityksen lisäksi riittävä määrä tuuletusluukkuja, lukollinen ovi/pariovet tuulilukituksella, puhdistusta varten avattavat räystäskourun suojat sekä syöksytorvet sadeveden talteenottoon. Lisäksi ilmeen viimeistelee kattoharjan molempiin päihin tuleva päätykoriste, joka samalla sinetöi harjan päät (koskee ainoastaan harjamallisia kasvihuoneita). Kaikki edellä mainitut osat toimitetaan aina mustana.

MAALAAMATON ALUMIINI VAI ANTRASIITIN HARMAA?
Juliana kasvihuoneet saa joko alumiinin värisellä (maalaamattomalla) tai pulverimaalatulla antrasiitin harmaalla (RAL7016) rungolla. Alumiinirunko mustilla yksityiskohdilla (Premium-varustelu) luo kontrastia kokonaisuuteen. Antrasiitin harmaa kasvihuone taas voi olla harmonisempi ja tumma huone sulautuu sitä ympäröivään luontoon hyvin. Sinä kuitenkin päätät, kumpi vaihtoehto miellyttää sinun silmääsi enemmän!

 

Jos olet hankkimassa kasvihuonetta, mutta olet epävarma katemateriaalista, sijoituksesta tai vaikkapa mallista, tutustu kasvihuoneoppaseen. Sieltä löydät paljon vinkkejä jotka auttavat sinua sopivan huoneen valinnassa!

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.