Juliana

Kasvihuone Juliana Gardener 18,8 m² turvalasilla, alumiini/musta väri

tuotekoodi: JG188
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Leveä kasvihuone, joka avaa ovet uusiin mahdollisuuksiin.

 


Kasvihuonerahti, toimitusmaksu (sisältää kotiinkuljetuksen) 69,00
Hinta: 4850,00 485000 5450,00 € 545000

Alin hinta 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua: 5450,00 €

Määrä: kpl

Tiedostot

JULIANA GARDENER

Gardener on Julianan perinteisten harjakattoisten kasvihuoneiden levein malli. Huoneet ovat tilavia, ja soveltuvat viljelyyn ja oleskeluun. Leveytensä (368 cm) ansiosta, Gardener avaa ovet uusiin mahdollisuuksiin. Toki pieniinkin kasvihuoneisiin saa hyvällä suunnittelulla mahtumaan paljon, mutta varsinkin hyötyviljelijälle kasvihuone suurella pinta-alalla on unelmien täyttymys. Nälkä kasvaa syödessä, ja kun on aluksi viljellyt paria lajiketta kurkkuja ja tomaatteja, todennäköisesti haluaa laajentaa lajikevalikoimaa ja koittaa kasvattaa esim. eri näköisiä ja makuisia tomaatteja. Myös chilit, munakoisot, maissit, ananaskirsikat ja vesimelonit voivat alkaa kuulostaa houkuttelevilta, ja lämmössä viihtyville kasveille toivoisi olevan tilaa kasvihuoneessa. Gardenerin leveyden voi hyödyntää tehokkaasti viljelyyn tekemällä huoneen keskellekin kasvualtaan, seinänvierustojen lisäksi. Jos taas tykkäät järjestää pihajuhlia, on huoneessa tilaa suuremmallekin pöydälle, jonka ääreen mahtuu perhe ja ystävät. Kasvihuone on mukavan lämmin paikka keväällä ja syksyllä, kun ulkona on vielä viileä. Eivätkä hyttysetkään pääse häiritsemään.

Kuten muissakin Julianan kasvihuoneissa, myös Gardenerissa on hyvä varustelutaso. Katemateriaalit ovat laadukkaat ja kestävät. Pariovi on 140 cm leveä eikä siinä ole kynnystä. Huoneesta on siis helppo kulkea, sinne pääsee vaivattomasti esim. kottikärryjen kanssa. Lukittavassa ovessa on myös tuulilukitus, joka estää ovien liikkumisen niiden ollessa auki tuulisella säällä. Erikseen aukeavat luukut oven yläosassa tehostavat ilmanvaihtoa kuumina päivinä. Tämä on kätevää, varsinkin jos perheessä on kissoja tai koiria, joiden pääsyä kasvihuoneeseen halutaan rajata. Kasvihuoneessa on myös räystäskourut avattavalla peitelistalla, syöksytorvet sadeveden talteen ottoon, tai veden ohjaamiseen muualle, listakiinnitys katelevyille ja tarvittava määrä kattoluukkuja. Gardenerissa on korkealaatuiset ja vahvat alumiiniset runkoprofiilit, jotka tekevät huoneesta vankan ja kestävän.

 

Juliana-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu. Toimitamme kaikki kasvihuoneet edullisesti aina kotiovelle saakka!

 

KASVIHUONEEN TIEDOT

KOKO

18,8 m²

HARJA-
KORKEUS

287 cm

RÄYSTÄS-
KORKEUS

175 cm

LEVEYS

368 cm

PITUUS

511 cm

OVI

Lukollinen parisaranaovi tuuletusluukuilla 140 cm

KATTOLUUKKUJEN
MÄÄRÄ

6

RUNGON
VÄRI

Alumiini

KATEMATERIAALI

3 mm:n karkaistu turvalasi

SAATAVUUS

Varastotuote

TAKUU

Runko: 12 vuotta

KOKOAMISOHJE

Juliana Gardener -kokoamisohje (pdf)

LISÄOHJEET
JA VIDEOT

 Perustusvaihtoehtoja (pdf)
Perustusohje (pdf)
Juliana terässokkelin kasaus (video)
Sivuseinän kasaus (video)
Peräpäädyn kasaus (video)
Ovipäädyn kasasus (video)
Rungon asennus / seinien liittäminen (video)
Rungon kiinnitys terässokkeliin (video)
Katon kasaus (video)
Tuuletusluukun kasaus (video)
Tuuletusluukun asennus kattoon (video)
Oven kasaus (video)
Oven asennus (video)
Syöksytorvien asennus (video)
Lasien asennus (video)

ASENNUS-
PALVELU

Pystytyspalvelu (pdf)

 

VALIKON LISÄVARUSTEET

Terässokkeli

Valmissokkeli on helpoin ja nopein tapa tehdä perustus kasvihuoneelle. Sokkeli on musta ja kynnyksetön.
Pakkaus sisältää maa-ankkurit ja kaikki tarvittavat osat huoneen kiinnitystä varten.

Tiivistenauha

Silikonin sijaan käyettävä liimapintainen tiivistenauha, joka helpottaa kokoamista ja lasien
mahdollista irroittamista myöhemmin. Lue lisää tuotteesta täällä.

Harjakoriste

Näyttävä muovinen harjakoriste asennetaan kasvihuoneen harjaprofiiliin.

Start Mix -tarvikepaketti

Sisältää: automaattiavaajan, ripustuskoukut, spiraalitaimituet, työkalun, pesuaineen, erikoiskantapultit ja min/max lämpötilamittarin.

 

juliana

Juliana kasvihuoneet - täynnä upeita yksityiskohtia!

Juliana kasvihuoneet perustuvat tanskalaiseen yksinkertaisuuteen, esteettisyyteen ja toimivuuteen. Loppuun mietityt runkoprofiilit tekevät kasvihuoneista tukevat ja toimivat - Pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivat. Kasvihuoneet ovat ulkonäöltään tyylikkäitä kokonaisuuksia, jotka sopivat niin modernin minimalistiseen pihaan, kuin rustiikkisen rönsyilevään puutarhaan, jossa enempi on parempi. Julianalla on yli 50 vuoden kokemus kasvihuoneiden kehittämisestä ja kasvihuoneet myös valmistetaan Tanskan tehtaalla. Nykyään kolmas sukupolvi on perheyrityksen kärjessä.

Vankan rungon lisäksi katemateriaalit ovat laadukkaat. Myös yksityiskohdat ovat tärkeitä, sillä niillä on suuri vaikutus toimivuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Kasvihuoneen kate kiinnitetään listakiinnityksellä, joka viimeistelee huoneen ilmeen. Huoneissa on riittävä määrä tuuletusluukkuja, ja tuuletusta tehostaa myös ovessa oleva, erikseen aukeava tuuletusluukku. Saranaovessa on lukko ja tuulilukitus, eli ovi pysyy auki myös tuulisella säällä. Oviaukossa ei ole kynnystä, joten siitä on helppo kulkea kompastumatta, eikä kottikärryille tarvitse rakentaa ramppia. Räystäskouruissa on puhdistusta varten avattavat suojat sekä syöksytorvet sadeveden talteenottoon. Runko on valmistettu alumiinista, ja kasvihuoneet ovat mallista riippuen saatavana maalamattomana tai antrasiitin harmaana (RAL7016). Ovet, luukut, syöksytorvet, räystäskourun suoja, sokkeli ja peitepalat toimitetaan aina mustana.

 

Jos olet hankkimassa kasvihuonetta, mutta olet epävarma katemateriaalista, sijoituksesta tai vaikkapa mallista, tutustu kasvihuoneoppaaseen. Sieltä löydät paljon vinkkejä jotka auttavat sinua sopivan huoneen valinnassa!


 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.