Verkonuittolaite Jääraketti

tuotekoodi: vehje

Saatavana

Narunvetolaite jään alle. Paristokäyttöinen itsestään kulkeva uittolaite talvikalastukseen.
Uudistunut malli, uudessa mallissa mm. suurempi runko/kantavuus, irroitettava kärki ja vetopyörissä tuplapiikit.


 
Hinta: 59,00 5900 69,00 € 6900

Alin hinta 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua: 69,00 €

Määrä: kpl

Tiedostot

Muovirunkoinen led-valolla varustettu narun uittolaite verkkokalastajalle. Toimii paristoilla (8 x D-paristo; ei sisälly). Laitteessa on neliasentoinen nykäisyillä toimiva kytkin. Vetonaru kiinnitetään kytkinnaruun ja laitteeseen ja laite laitetaan kulkemaan jään alle haluttuun suuntaan. Kulkee reipasta kävelyvauhtia ja 60 metriä narua on jään alla minuutissa.
Mitat: 55x13x11cm
Ei sisällä vetonarua eikä paristoja. Suomenkielinen käyttöohje.

TÄRKEÄÄ:
- Vetopyörien kiinnityksessä huomioi, että akselissa on syvennys kiinnitysruuvia varten. Ruuvi pitää kiristää siten että se lukittuu akselissa olevaan syvennykseen, muuten pyörä löystyy ja irtoaa
- Paristot asennetaan +puoli irrotettavaa takakantta kohden, kaikki paristot samansuuntaisesti. Jos paristot on asennettu väärin päin, laite ei toimi oikein ja lisäksi on vaara että paristoihin syntyy oikosulku ja laite rikkoutuu (katso 6. tuotekuva)
- Käynnistys tapahtuu kuminauhasta reilusti vetämällä (käynnistyskumi venyy 3-5cm), jolloin kuuluu selvä napsaus.


Vinkit:
- tyhjennä mahdollisesti Jääraketin sisälle kertynyt vesi pois ja suihkauta kosteudenpoistoainetta
- voitele akselin tuloreiät vesitiiviiksi vedenkestävällä rasvalla/ vaseliinilla   
- uita kerralla kaksi narua. Toinen naru nostetaan ylös kairan reiästä, kun Jääraketti on edennyt halutun matkan ja toisella narulla vedetään uittolaite takaisin lähtöavantoon.
- vetonaru kannattaa kiinnittää siten, että se on kiinni laitteessa (varmistusnaru) ja kiinnityslenkissä samaan aikaan (ks käyttöohje). Tällä varmistetaan, ettei kytkinnarun mahdollisesti katketessa laite irtoa.


Metsästys ja Kalastus -lehti testasi Jääraketin, lue juttu täältä.


 

Arvostele tämä tuote

29.11.2022 - Emppa

Erin omainen tuote.
Vaihdoin pattereiden tilalle akkupankin, laite keveni ja valot kirkastu ja nopeus kasvo.
Nyt valo näkyy 0,6 cm jäänläpi.

03.01.2022 - TeroTampereelta

Tuli hommattua tämmöinen. Toimi kätevästi mutta oli hankala löytää paksun lumen alla. Irrotin punaisen ruuvattavan kärjen ja laitoin sinne luolakoiran tutkan. Löytyy eikä tarvinnut tutkaa viritellä narulla niinkuin lautaan. Huipputuote!

21.12.2021 - Anders21

Tosi kätevä laite! Verkkojen lasku sujuu nopeasti verrattuna lautaan tai härveliin. Akseliin piti laittaa hieman vaseliinia että on täysin vesitiivis.

21.12.2021 - Pake

Kertakaikkiaan mahtava laite. Ainoa miinus on että ei näy paksun jään ja lumen läpi. Silloinkin voi uittaa pimeässä, valo näkyi jään läpi kaukaa.

20.02.2021 - Dan

Toimii hienosti. Mutta jonkun verran pääsee ilmeisesti vetopyörän akselista vettä laitteen sisälle, onko normaalia vai kuuluko olla täysin tiivis?