Verkonuittolaite Jääraketti

tuotekoodi: vehje

Saatavana

Narunvetolaite jään alle. Paristokäyttöinen itsestään kulkeva uittolaite talvikalastukseen.
Katso muut uittolaitteet tästä

 
Hinta: 69,00 6900
Määrä: kpl

Tiedostot

Muovirunkoinen led-valolla varustettu narun uittolaite verkkokalastajalle. Toimii paristoilla (8 x D-paristo; ei sisälly). Laitteessa on neliasentoinen nykäisyillä toimiva kytkin. Vetonaru kiinnitetään kytkinnaruun ja laitteeseen ja laite laitetaan kulkemaan jään alle haluttuun suuntaan. Kulkee reipasta kävelyvauhtia ja 60 metriä narua on jään alla minuutissa.
Mitat: 55x13x11cm
Ei sisällä vetonarua eikä paristoja. Suomenkielinen käyttöohje.

TÄRKEÄÄ:
- Vetopyörien kiinnityksessä huomioi, että akselissa on syvennys kiinnitysruuvia varten. Ruuvi pitää kiristää siten että se lukittuu akselissa olevaan syvennykseen, muuten pyörä löystyy ja irtoaa (katso 5. tuotekuva)
- Paristot asennetaan +puoli irrotettavaa takakantta kohden, kaikki paristot samansuuntaisesti. Jos paristot on asennettu väärin päin, laite ei toimi oikein ja lisäksi on vaara että paristoihin syntyy oikosulku ja laite rikkoutuu (katso 6. tuotekuva)


Vinkit:
- tyhjennä mahdollisesti Jääraketin sisälle kertynyt vesi pois ja suihkauta kosteudenpoistoainetta
- Uita kerralla kaksi narua. Toinen naru nostetaan ylös kairan reiästä, kun Jääraketti on edennyt halutun matkan ja toisella narulla vedetään uittolaite takaisin lähtöavantoon.
- vetonaru kannattaa kiinnittää siten, että se on kiinni laitteessa (varmistusnaru) ja kiinnityslenkissä samaan aikaan (ks käyttöohje). Tällä varmistetaan, ettei kytkinnarun mahdollisesti katketessa laite irtoa.

 
Arvostele tämä tuote

20.02.2021 - Dan

Toimii hienosti. Mutta jonkun verran pääsee ilmeisesti vetopyörän akselista vettä laitteen sisälle, onko normaalia vai kuuluko olla täysin tiivis?

23.12.2020 - Otosklerosis

Vetorattaat piti tinata keskusosassa olevaan kiinnikkeeseen millä kiinnitetään akseliin muuten irtoaa.Runkoon intekroitiin vesitiiviydellä teho ledi kytkettynä palaa kun muutkin valot Nyt näkyyy vahvan sohjo jää kerroksen läpi.muuten keskentekoinen ! Laittakaa kunnon ledit

15.10.2019 - Pale

Toimii hienosti! Verkkojen laitto on huomattavasti helpompaa kuin laudalla tai riuilla. Hieman on ollut ongelmia jos jää on ollut epätasaista mutta niinhän on kaikkilla uittolaitteilla. En vaihtaisi!

14.01.2020 - Ahti Tiusanen

Vetopyörä kiinnitys on huono. Pyörä putosi, vaikka olin kiristänyt ruuvit ennen uittoa.

Vastaus: Vetopyörä ei irtoa kunhan ruuvi kiristetään akselissa tätä varten tehtyyn syvennykseen (5. kuvassa).

25.01.2019 - Kari

Heikko vetorattaitten kiinnitys. Löystyy erittäin heiposti, ensimmäisellä yrityksellä laite alkoi kaartamaan oikealle. Onneksi oli uittolauta jolla homma hoitui.Toisella kerralla sitten ratas irtosi heti alussa, ja on nyt meren pohjassa.

Vastaus: Vetopyörä löystyy ja irtoaa jos ruuvia ei ole kiristetty akselissa olevaan syvennykseen (katso 5. tuotekuva).