Verkonuittolaite Jääraketti

tuotekoodi: vehje

Saatavana

Narunvetolaite jään alle. Paristokäyttöinen itsestään kulkeva uittolaite talvikalastukseen.
Katso muut uittolaitteet tästä

 
Hinta: 79,00
Määrä: kpl

Tiedostot

Muovirunkoinen led-valolla varustettu narun uittolaite verkkokalastajalle. Toimii paristoilla (8 x D-paristo; ei sisälly). Laitteessa on neliasentoinen nykäisyillä toimiva kytkin. Vetonaru kiinnitetään kytkinnaruun ja laitteeseen ja laite laitetaan kulkemaan jään alle haluttuun suuntaan. Kulkee reipasta kävelyvauhtia ja 60 metriä narua on jään alla minuutissa.
Mitat: 55x13x11cm
Ei sisällä vetonarua eikä paristoja. Suomenkielinen käyttöohje.

Jokaisen käytön jälkeen tarkasta:
- vetorattaiden ruuvien kireys.
- tyhjennä mahdollisesti Jääraketin sisälle kertynyt vesi pois ja suihkauta kosteudenpoistoainetta
 
Vinkki:
- Uita kerralla kaksi narua. Toinen naru nostetaan ylös kairan reiästä, kun Jääraketti on edennyt halutun matkan ja toisella narulla vedetään uittolaite takaisin lähtöavantoon.
- Pyörien kiinnityksessä huomioi, että akselissa on lovi kiinnitysruuvia varten. Ruuvi pitää kiristää siten että se lukittuu loveen, muuten pyörä saattaa irrota käytössä, kun ruuvin pito löystyy.
- vetonaru kannattaa kiinnittää siten, että se on kiinni laitteessa (varmistusnaru) ja kiinnityslenkissä samaan aikaan (ks käyttöohje). Tällä varmistetaan, ettei kytkinnarun mahdollisesti katketessa laite irtoa.

Paristojen asennus:
Asennetaan +puoli irrotettavaa takakantta kohden. Jos paristot on asennettu väärin päin, valo ei pala ja piikkipyörät pyörivät väärään suuntaan.
 
 
Katso esittelyvideo tästä
 
Arvostele tämä tuote

25.01.2019 - Kari

Heikko vetorattaitten kiinnitys. Löystyy erittäin heiposti, ensimmäisellä yrityksellä laite alkoi kaartamaan oikealle. Onneksi oli uittolauta jolla homma hoitui.Toisella kerralla sitten ratas irtosi heti alussa, ja on nyt meren pohjassa.

09.01.2019 -

Kiinnitys/käynnistysnaru heikko! Katkesi ja raketti jäi jään alle!

30.01.2019 - zetter

suverän

22.12.2018 - Heikki

Tosi hyvä peli