ALE 18 %
  • Pelastusliivi Soft Orange, Regatta
  • Pelastusliivi Soft Orange, Regatta
  • Pelastusliivi Soft Orange, Regatta
  • Pelastusliivi Soft Orange, Regatta
  • Pelastusliivi Soft Orange, Regatta
Regatta

Pelastusliivi Soft Orange, Regatta

tuotekoodi: RG1103

Saatavana

Miellyttävän pehmeät pelastusliivit haararemmeillä, SOLAS-heijastimilla ja merkinantopillillä.


Hinta: 44,90 4490 54,90 € 5490

Alin hinta 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua: 54,90 €

Määrä: kpl

Miellyttävän pehmeä pelastusliivi haararemmeillä, SOLAS-heijastimilla ja merkinantopillillä. Kolminkertainen testivoittaja Ruotsissa. Kääntää veteen pudonneen selälleen alle 5 sekunnissa.

ISO 12402-4. Väri oranssi. Koot painon mukaan: 5 kg - yli 90 kg.
Valmistettu EU.

Regatta on pelastanut henkiä yli 60 vuotta
Norjalainen Regatta on työskennellyt pelastus- ja kelluntatuotteiden kanssa vuodesta 1950 lähtien ja on yksi alan johtavista valmistajista Euroopassa. Regatta kehittää tuotteita jatkuvasti vaativiin olosuhteisiin yhteistyössä alan viranomaisten ja tutkijoiden kanssa. Esimerkkinä yksiosaiset Regatta kelluntahaalarit, jotka ovat ensimmäisenä saaneet viranomaisten hyväksynnän Suomessa, koska ne täyttävät uusimmat tiukennetut turvallisuusstandardit.

 

Arvostele tämä tuote

18.06.2020 - Rane

Molemmilla lapsillamme on nämä liivit, eikä kumpikaan ole koskaan valittanut ettei halua niitä pitää. Pienempi muksu (3v) ei oikein yllä pilliin, mutta muuten tosi hyvät ja kestävät liivit. Niskakellukkeen nostolenkki on tosi hyvä (peukku).

12.04.2018 - Vesillä liikkuja

Meidän 3-vuotiaalla on kyseiset pelastusliivit. Toimii hienosti, kääntää oikeaan asentoon, ja mikä parasta, lapsi pitää mielellään liivejä päällä, eli eivät ole epämukavat.