Regatta

Kelluntaliivi Action Explorer, Regatta

tuotekoodi: RG1124

Saatavana

Aktiiviselle vesillä liikkujalle, melontaan, purjehdukseen, vesihiihtoon ja kalastukseen tarkoitettu testivoittaja kelluntaliivi.
Hinta: 99,00 9900
Määrä: kpl

Aktiiviselle vesillä liikkujalle, melontaan, purjehdukseen, vesihiihtoon ja kalastukseen tarkoitettu testivoittaja kelluntaliivi. Hyvän muotoilun ja pehmeyden ansiosta ei hankaa pitkäaikaisessakaan urheilukäytössä. Vetoketjulla suljettava iso tasku, runsaasti kiinnitysmahdollisuuksia ja heijastimet. Liiviin saatavana lisävarusteena lamppu.

ISO 12402-5. Väri mango/musta. Koot painon mukaan: 30 kg - yli 90 kg.

Regatta on pelastanut henkiä yli 60 vuotta
Norjalainen Regatta on työskennellyt pelastus- ja kelluntatuotteiden kanssa vuodesta 1950 lähtien ja on yksi alan johtavista valmistajista Euroopassa. Regatta kehittää tuotteita jatkuvasti vaativiin olosuhteisiin yhteistyössä alan viranomaisten ja tutkijoiden kanssa. Esimerkkinä yksiosaiset Regatta kelluntahaalarit, jotka ovat ensimmäisenä saaneet viranomaisten hyväksynnän Suomessa, koska ne täyttävät uusimmat tiukennetut turvallisuusstandardit.

Arvostele tämä tuote

16.06.2020 - Kimmo

Hankin tämän liivin veneilyyn ja muuhun vesitouhuiluun. Hinta hieman kova, mutta täytyy sanoa että paras liivi mitä olen käyttänyt. mukava päällä ja hyvä vetoketjusysteemi sivussa. Ostaisin uudestaan, jos ikinä olisi enää tarvetta.