Venso Ecosolutions

Puutarhavälinesetti jakkaralla BALDER, GardenJoy

tuotekoodi: 43000010
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Puutarhanhoitoon tarvittava työkalusetti taitettavalla jakkaralla. Puutarhavälineet siementen kylvämiseen, taimien istuttamiseen ja kukkapenkkien sekä kasvimaan siistimiseen.
Hinta: 55,90 5590
Määrä: kpl

BALDER puutarhasetti jakkaralla

Puutarhanhoitoon tarvittava työkalusetti taitettavalla jakkaralla. Puutarhavälineet siementen kylvämiseen, taimien istuttamiseen ja kukkapenkkien sekä kasvimaan siistimiseen. Puutarhurin työkaluihin kuuluu leveä ja kapea istutuslapio, puhdistusrauta rikkaruohojen kitkemiseen, möyhennyskuokka ja haarukkamallinen pieni harava. Puutarhatarvikkeiden materiaalina ruostumaton teräs ja kahva puuta.

Istutussarjaan kuuluu myös kätevä taittojakkara, jossa on irrotettava säilytyslaukku lisätarvikkeita varten. Laukun kyljessä on paikat settiin kuuluville puutarhatyökaluille, josta ne on nopea ottaa käyttöön. Työkalut pysyvät järjestyksessä ja kulkevat mukana kasvimaalla, puutarhassa ja kasvihuoneessa työskennellessä. Laukun ja istuimen materiaalina on polyesteri.

Puutarhasetti on oiva lahja puutarhassa tai kasvihuoneessa viihtyvälle aloittelevalle tai varttuneemmalle viherpeukalolle.

Jakkaran painoraja: 100 kg

Sisältää:

- kapea istutuslapio

- leveä istutuslapio

- möyhennysharava / istutustalikko

- litteä harava

- rikkaruohorauta

- taittojakkara laukulla

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.