Paistinpannu Affinity De Buyer 28cm

tuotekoodi: DB372428
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Ref. 3724.28
Paistinpannu ruostumatonta terästä vaativalle harrastajalle tai ammattilaiselle. Halkaisija 28 cm, paistopinta 20 cm. Monikerroksisen teräspinnoitteen ansiosta kuumenee nopeasti ja soveltuu loistavasti ruskistamiseen kaikilla liesityypeillä, myös induktio. Ei tarvitse rasvapolttaa ja soveltuu myös konepesuun.

katso kaikki De Buyer-ruoanlaittotuotteet
Hinta: 189,00 18900

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

De Buyer Affinity-sarja kuuluu maailman parhaiden ravintolakeittiöiden varusteisiin.Keittiömestarit ja kokit arvostavat sarjan teknistä suorituskykyä ja sen kestävää teräsrunkoa. Sarjan keittoastiat on valmistettu yhdestä kappaleesta, jossa on viisi kerrosta.
Tämä takaa keittoastialle tasaisen lämmönjakokyvyn ja erittäin tarkan lämpötilan hallinnan, samaan tapaan kuin kupariastioilla keitettäessä.

Monikerroksinen runko vähentää myös energian kulutusta. Keittoastioiden kahvat on tehty niin, että ne eivät kuumene käytössä. Ne ovat ergonomisia ja kiinnitetty tukevasti niiteillä. Keittoastioiden pinta on viimeistelty upean kiiltäväksi.

De Buyer suunnitteli ja valmisti ensimmäiset induktioliesille sopivat monikerroksiset, ruostumattomat teräsastiat. Näin voitiin tarjota vaativille ammattilaisille vaihtoehto kuparisille keittoastioille.

Käyttö- ja hoito-ohjeet

Pese keittoastiat ennen ensimmäistä käyttökertaa lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella. Huuhtele huolellisesi ja kuivaa.
Sopii kaikille liesityypeille sekä tavalliseen uuniin.
Käytä keittoastian pohjan läpimittaan sopivaa keittoaluetta.
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.