Minikasvihuone 35x22x11cm kookoskuitukiekoilla, Romberg

tuotekoodi: TK4202
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Rombergin minikasvihuoneessa on 28 kappaletta tiivistettyä kookoskuitukiekkoa, jotka turpoavat kasteltaessa, ovat 100 % turpeettomia ja biohajoavia.

Katso myös muut taimikasvatustuotteet


Hinta: 9,90 990
Määrä: kpl

Rombergin minikasvihuoneessa on 28 kappaletta tiivistettyä kookoskuitukiekkoa, jotka turpoavat kasteltaessa, ovat 100 % turpeettomia ja biohajoavia. Kookoskuitu sopii erinomaisesti taimikasvatukseen, sillä se on kevyttä ja kuohkeaa, ja pitää vettä todella hyvin. Tämä edistää juuriston kasvua, ja lisäksi kookoskuitu on ympäristöystävällinen valinta. Minikasvihuoneen koko on 35 x 22 x 11 cm ja se on valmistettu elintarvikekelvollisesta muovista. Minikasvihuone on ihanteellinen siementen idättämiseen ja taimikasvatuksen alussa, sillä kuvun ansiosta lämpö ja kosteus pysyy kuvun alla luoden kasvihuoneeseen oman mikroilmaston. Alaosassa on syvennykset kookoskuitukiekoille ja kanavat veden tasaiseen jakamiseen. Ilmanvaihto toimii kannen ja alaosan väliin jäävien tuuletusaukkojen kautta. Minikasvihuoneeseen nouseva kondenssivesi ei tippaa pöydälle, vaan muotoilunsa vuoksi vesi valuu kupua pitkin takaisin kulhoon.

Muista säännöllinen tuuletus ja kastelu. Tarvittaessa voi lisänä käyttää esim. lämpömattoa itämisen nopeuttamiseksi ja lisävaloa, jos tilassa on valon puutetta. Näin taimista tulee tanakoita.
 

Kookoskuitukiekkoja saa ostettua lisää erikseen.

 

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.