Liukuesteet Snowline Chainsen PRO

tuotekoodi: X09
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Snowlinen Chainsen Pro jääkengät on tarkoitettu vaativiin olosuhteisiin ja niissä on erinomainen pito monella eri alustalla. Ne soveltuvat käytettäväksi niin jäällä, pakkautuneella lumella kuin märällä kivelläkin. Ne ovat suunniteltu saappaisiin, mutta ne sopivat myös muidenkin jalkineiden kanssa käytettäväksi. Mukana säilytyslaukku.


Hinta: 39,90 3990
Määrä: kpl

Snowline Chainsen PRO:t ovat paksut lumiketjut saappaisiin

Snowline Chainsen PRO ovat korkealaatuiset ja paksut liukuesteet, joilla on erinomainen pito monella eri alustalla. Ne soveltuvat käytettäväksi jäällä, pakkautuneella lumella kuin märällä kivelläkin ja sopivat erilaisten jalkineiden kanssa käytettäväksi. Jääkengät on helppo pukea kengän päälle. Piikit ja ketjut valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Snowline Chainsen Pro arvostelu

"Olen käyttänyt Snowline Chainsen Pro -lumikenkiä nyt talvella ja voin suositella niitä kaikille, jotka etsivät laadukkaita ja kestäviä liukuesteitä saappaisiin.

Lumikenkien asentaminen on verrattain helppoa ja nopeaa, ja ne sopivat ainakin 44 saappaisiin hyvin. Ne tuntuvat hyviltä jalassa, eivätkä ole liian painavat tai kömpelöt käyttää.

Liukuesteiden "nastat" ovat erittäin pitävät (ja kestävät), ne pitävät hyvin jäällä ja lumella. Ne ovat myös tukevat ja vakaat.

Olen käyttänyt lumiesteitä pilkkiessä ja metsässä ja sopivat näihin ainakin hyvin. 

Voin suositella Snowline Chainsen Pro -liukuesteitä kaikille, jotka haluavat laadukkaat ja kestävät "kettingit" saappaisiin."
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.