Kattila Affinity De Buyer 18cm

tuotekoodi: DB374618
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Ref. 3746.18
Kattila ruostumatonta terästä vaativalle harrastajalle tai ammattilaiselle. Halkaisija 18 cm - 2,4L (käyttötilavuus 1,5L). Monikerroksisen teräspinnoitteen ansiosta kuumenee nopeasti ja soveltuu loistavasti ruskistamiseen kaikilla liesityypeillä, myös induktio. Ei tarvitse rasvapolttaa ja soveltuu myös konepesuun. Kansi sisältyy.

katso kaikki De Buyer-ruoanlaittotuotteet
Hinta: 179,00 17900
Määrä: kpl
De Buyer Affinity-sarja kuuluu maailman parhaiden ravintolakeittiöiden varusteisiin.Keittiömestarit ja kokit arvostavat sarjan teknistä suorituskykyä ja sen kestävää teräsrunkoa. Sarjan keittoastiat on valmistettu yhdestä kappaleesta, jossa on viisi kerrosta.
Tämä takaa keittoastialle tasaisen lämmönjakokyvyn ja erittäin tarkan lämpötilan hallinnan, samaan tapaan kuin kupariastioilla keitettäessä.

Monikerroksinen runko vähentää myös energian kulutusta. Keittoastioiden kahvat on tehty niin, että ne eivät kuumene käytössä. Ne ovat ergonomisia ja kiinnitetty tukevasti niiteillä. Keittoastioiden pinta on viimeistelty upean kiiltäväksi.

De Buyer suunnitteli ja valmisti ensimmäiset induktioliesille sopivat monikerroksiset, ruostumattomat teräsastiat. Näin voitiin tarjota vaativille ammattilaisille vaihtoehto kuparisille keittoastioille.

Käyttö- ja hoito-ohjeet

Pese keittoastiat ennen ensimmäistä käyttökertaa lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella. Huuhtele huolellisesi ja kuivaa.
Sopii kaikille liesityypeille sekä tavalliseen uuniin.
Käytä keittoastian pohjan läpimittaan sopivaa keittoaluetta.
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.