Halls

Kasvihuone Halls Qube Lean-to 0,8 m² turvalasilla, musta runko

tuotekoodi: HQ08
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Halls Qube Lean-to, on seinämallinen kasvihuone, joka nimensä mukaan siis asennetaan seinää vasten. Kestävä runko ja laadukkaat katemateriaalit.

 


Kasvihuonerahti, toimitusmaksu (sisältää kotiinkuljetuksen) 69,00
Hinta: 799,00 79900
Määrä: kpl

HALLS QUBE LEAN-TO

Halls Qube Lean-to, on seinämallinen kasvihuone, joka nimensä mukaan siis asennetaan seinää vasten. Qube Lean-to sopii pieneenkin pihaan. Kasvihuoneen voi sijoittaa talon tai ulkorakennuksen seinustalle, terassille tai halutessaan sille voi rakentaa oman tukevan taustaseinän. Seinä kerää lämpöä auringonovalosta päivän mittaan, jonka se luovuttaa kasvihuoneeseen kun ulkoilma viilenee.

 

Ominaisuudet

Runkorakenne koostuu kaksinkertaisesta ontosta alumiiniprofiilista. Rakenne on suunniteltu siten, että se optimoi runkoprofiilin lujuuden, mikä tekee kasvihuoneesta kestävämmän. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kullekin profiilille käytetään vähemmän alumiinia, mutta vahvuus on sama verrattuna markkinoiden muihin vahvempiin profiilityyppeihin. Näin saat kestävän ja vankan kasvihuoneen, jossa on kevyt ja tyylikäs ulkonäkö. Kasvihuoneessa on erittäin kevyesti liukuva ovi. Oven yläreunassa olevat kiskot on suunniteltu ja rakennettu niin, että ovi ei jumiudu tai hyppää pois kiskosta. Oven rakenne on kestävä, ja suljettuna se sulautuu kasvihuoneen runkoon, antaen viimeistellyn vaikutelman. Oviaukko on kynnyksetön.

Kasvihuoneen seinät ja katto ovat 3 mm paksua karkaistua turvalasia, mikä on 5 kertaa tavallista lasia kestävämpää. Turvalasi on hyvä vaihtoehto varsinkin silloin, kun kasvihuonetta käytetään taimikasvatuksen lisäksi oleskeluun, tai kun perheessä asuu lapsia. Karkaistu lasi kestää jalkapallon tai ruohonleikkurista lentävän kiven iskun paremmin ja hajotessaan se ei aiheuta viiltoja, turvalasi nimittäin murenee lasikiteiksi. Lasit kiinnitetään runkoprofiileihin lasijousien sijaan listoilla. Kasvihuoneen katossa on varjostava 6 mm paksu valkoinen kennolevy.

Sisältää selkeät suomenkieliset asennusohjeet.

Halls-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu. Toimitamme kaikki kasvihuoneet edullisesti aina kotiovelle saakka!

 


KASVIHUONEEN TIEDOT

KOKO

0,8 m²

HARJA-
KORKEUS

204 cm*
(sis. sokkeli)

RÄYSTÄS-
KORKEUS

189 cm*
(sis. sokkeli)

LEVEYS

65 cm*

PITUUS

127 cm*

* Kasvihuoneen ulkomitta. Tarkat mitat näet kasvihuoneen asennusohjeista.

OVI

Liukuovi

SIVULUUKKUJEN
MÄÄRÄ

-

RUNGON
VÄRI

Musta

KATEMATERIAALI

3 mm:n karkaistu turvalasi

SAATAVUUS

Varastotuote

TAKUU

Runko: 12 vuotta

OHJEET

Halls Qube Lean-to 0,8 ja 1,2 m² -kokoamisohje (pdf)
Perustusvaihtoehtoja (pdf)
Perustusohje (pdf)

ASENNUS-
PALVELU

Pystytyspalvelu (pdf)

 

VALIKON LISÄVARUSTEET

Terässokkeli

Valmissokkeli on helpoin ja nopein tapa tehdä perustus kasvihuoneelle. Sen korkeus on 12 cm. Pakkaus sisältää maa-ankkurit ja kaikki tarvittavat osat huoneen kiinnitystä varten.

Lasi Mix -aloituspakkaus

Aloituspakkaus lasikasvihuoneisiin. Sisältää automaattiavaajan,
ripustushaat, hylsyavaimen, erikoiskantapultit ja min/max mittarin.
Kasvihuoneen oston yhteydessä 59,50 (norm. 99,50)

 

halls

Toteuta unelma omasta kasvihuoneesta - Halls kasvihuone on hintaluokassaan laadukas vaihtoehto.
Halls on englantilainen jo 1936 perustettu yhtiö ja ensimmäinen kasvihuoneiden massatuottajamaailmassa. Halls kasvihuoneet liittyy tiiviisti englantilaiseen puutarhaperinteeseen ja tarjoaa kohtuuhintaisia kasvihuoneita niin harrastelijoille kuten harjaantuneillekin puutarhureille. Hallsin laajasta valikoimasta löytyy toimivat ratkaisut kasvihuoneesta haaveilevalle. Halls kasvihuone toimii myös mukavana ajanviettopaikkana, aina varhaisesta keväästä, myöhäiseen syksyyn saakka.

 

Jos olet hankkimassa kasvihuonetta, mutta olet epävarma katemateriaalista, sijoituksesta tai vaikkapa mallista, tutustu kasvihuoneoppaaseen. Sieltä löydät paljon vinkkejä jotka auttavat sinua sopivan huoneen valinnassa!

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.