SIGG

Juomapullo SIGG Hot and Cold light 0,5L valkoinen

tuotekoodi: SG899830
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Juomapullo SIGG hot&cold sekä kuumille että kylmille juomille. Yhdellä kädellä avattava lukitus.

Ominaisuudet:
  • Toimii kuumille ja kylmille juomille: Eristetty juomapullo, joka pitää kuumat kuumina jopa 13h ja kylmät kylminä jopa 30h.
  • Ei vuoda, kestää myös hiilihapotetut juomat. 
  • Helppo puhdistaa:Käytännöllisen muodon ja koon ansiosta helppo pitää puhtaana.
  • Vain käsinpesu: Pitkän käyttöiän takaamiseksi pestävä käsin.
  • Teesuodatin: korkkiosassa siivilätoiminto, joka pitää teenlehdet tai hedelmänpalaset sisällä.
  • Kaikki materiaalit myrkyttömiä (BPA-vapaa)
  • Mitat 72mm x 265mm, tilavuus 0,55L. Paino 72g
  • väri valkoinen

Hinta: 39,90 3990
Määrä: kpl

SIGG on valmistanut Sveitsissä uudelleentäytettäviä, kevyitä ja ympäristöystävällisiä juomapulloja jo vuodesta 1908. 

Tavoitteena on ollut tarjota ekologisempi ja terveellisempi vaihtoehto muovisille juomapulloille niin maapallomme kuin ihmistenkin terveyden kannalta. Lisäksi SIGG on tehnyt tämän tyylillä! Pullon muotoilusta on muodostunut design-klassikko ja suunnittelijat ympäri maailman ovat luoneet SIGG pulloille uusia kuviointeja. Kaikki SIGG-tuotteet ovat täysin myrkyttömiä, BPA-vapaita, eivät luovuta itsestään mitään ja pitävät juomasi raikkaana pitkään.

Ohut, tyylikäs ja käytännöllinen. Hot & Cold One -sarjan vakuuttava mallipäivitys todistaa, kuinka hyvät asiat voivat muuttua vieläkin paremmiksi: 10 % kevyempiä, 10 % enemmän tilavuutta ja 40 % pehmeämmin pyörivää kierrekorkkia (verrattuna edelliseen pullon sukupolveen).

Lisäksi korkealaatuisesta 18/8 ruostumattomasta teräksestä valmistettu pullo on tyhjiöeristetty ja pitää juomat kuumana jopa 13 tuntia tai kylmänä jopa 30 tuntia! Sisäänrakennettu teesuodatin sopii erinomaisesti teelehtien tai hedelmäviipaleiden käyttämiseen, ja putoamista estävä tyyny suojaa pulloa tippumasta.

Helposti säädettävissä vasen- tai oikeakätiseen käyttöön tarkoitettu juomahuuli on valmistettu Tritanista: materiaalista, joka on täysin mauton ja siksi ei muuta juomien makua. Lisäksi näppärä korkki – joka voidaan avata ja sulkea yhdellä kädellä – pitää suukappaleen puhtaana. Hot & Cold One Light on täydellinen vaihtoehto kertakäyttöpulloille ja kahvimukeille!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.