Halls

Halls Garden Room 12,9 m² musta -kasvihuonepaketti sokkelilla

tuotekoodi: HG129T
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Hinta: 2899,00 289900 3339,00 € 333900

Alin hinta 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua: 3339,00 €

Määrä: kpl

Tiedostot

HALLS GARDEN ROOM

Halls Garden Room on klassisen T-muotoisen kasvihuoneen päivitetty versio. Eteisaulalla varustettu kasvihuonemalli on uudelleensuunniteltu tälle vuosituhannelle yksityiskohtia myöten ja huoneen hinta-laatusuhde on erinomainen. Garden Room soveltuu niin taimikasvatukseen kuin oleskeluun. Kasvihuoneen koko ja muoto mahdollistavat kasvihuoneen monipuolisen sisustamisen ja tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen. Voit jaotella kasvihuoneen osiin hyötyviljelyä ja oleskelua varten, toteuttaa unelmiesi kalustetun huvimajan koristeineen ja kukkineen, tai kasvattaa eri hedelmäpuita hengähdyskeitaassasi.

 

Ominaisuudet

Kasvihuoneen katto on jyrkkä, joten lumi liukuu paremmin katolta alas. Lisäksi korkea katto tuo ilmavuutta tilaan ja on ergonominen, kun huoneessa pystyy seisomaan selkä suorassa. Harjaprofiilissa on ura harjakoristeelle. Kasvihuoneen runko on mustaksi maalattua alumiinia. Seinissä on sivun korkuiset ja katossa lappeen pituiset 3 mm:n karkaistut turvalasit. Turvalasi on viisi kertaa kestävämpää tavalliseen kasvihuonelasiin verrattuna. Se joustaa hieman ja kestää paremmin iskuja, eikä hajotessaan aiheuta vaaraa, vaan murustuu lasikiteiksi. Turvalasilla varustettu huone soveltuu hyvin oleskeluun ja lapsiperheen pihaan, varsinkin, jos pihassa pelataan esim. pallopelejä. Turvalasilevyt ovat täyskorkeita ja kiinnitetään listoilla kasvihuoneen runkoon. Tämä tekee kasvihuoneesta kestävämmän kovassakin tuulessa ja viimeistelee kasvihuoneen ilmeen. Älykkäästi muotoillut lasiklipsit parantavat huomattavasti sadeveden valumista räystäskouruihin ja vähentävät kondenssipisaroiden muodostumista kasvihuoneen sisälle. Kasvihuoneessa on myös mahdollista kerätä sadevettä räystäskouruista suoraan kasvihuoneen sisälle astiaan. Tämä on ensimmäinen ja tällä hetkellä ainut kasvihuone, jossa on tämä fiksu ominaisuus. Näin on helppo säästää vettä ja kastella taimia kasvihuoneen katolta kerätyllä sadevedellä – lompakko ja luonto kiittää! Kasvihuoneessa on kaksi tällaista räystäsliitosta. Näiden yksityiskohtien lisäksi, kasvihuoneessa on neljä kattoluukkua tuuletusta varten, sekä kynnyksetön pariliukuovi. Suosittelemme hankkimaan kasvihuoneen oston yhetydessä valmiin terässokkelin, sillä se helpottaa huomattavasti asennusta. Jos sokkelin haluaa tehdä itse, on siinä huomiotava oviaukon kynnyksettömyys.

Sisältää selkeät suomenkieliset asennusohjeet.

Halls-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu. Toimitamme kaikki kasvihuoneet edullisesti aina kotiovelle saakka!


 

KASVIHUONEEN TIEDOT

KOKO

12,9 m²

HARJA-
KORKEUS

276 cm

RÄYSTÄS-
KORKEUS

163 cm

LEVEYS

389 cm

PITUUS

391 cm

OVI

Pariliukuovi 121,8 cm

KATTOLUUKKUJEN
MÄÄRÄ

4

RUNGON
VÄRI

Musta

KATEMATERIAALI

3 mm:n karkaistu turvalasi

SAATAVUUS

Varastotuote

TAKUU

Runko: 12 vuotta

OHJEET

Halls Garden Room -kokoamisohje (pdf)
Halls Garden Room - syöksytorvien asennus (pdf)
Perustusvaihtoehtoja (pdf)
Perustusohje (pdf)

ASENNUS-
PALVELU

Pystytyspalvelu (pdf)

 

VALIKON LISÄVARUSTEET

Terässokkeli

Valmissokkeli on helpoin ja nopein tapa tehdä perustus kasvihuoneelle. Pakkaus sisältää maa-ankkurit ja kaikki tarvittavat osat huoneen kiinnitystä varten.

Lasi Mix -tarvikepaketti

Aloituspakkaus lasikasvihuoneisiin. Sisältää automaattiavaajan,
ripustushaat, hylsyavaimen, erikoiskantapultit ja min/max mittarin.

 

halls

Toteuta unelma omasta kasvihuoneesta - Halls kasvihuone on hintaluokassaan laadukas vaihtoehto.
Halls on englantilainen jo 1936 perustettu yhtiö ja ensimmäinen kasvihuoneiden massatuottajamaailmassa. Halls kasvihuoneet liittyy tiiviisti englantilaiseen puutarhaperinteeseen ja tarjoaa kohtuuhintaisia kasvihuoneita niin harrastelijoille kuten harjaantuneillekin puutarhureille. Hallsin laajasta valikoimasta löytyy toimivat ratkaisut kasvihuoneesta haaveilevalle. Halls kasvihuone toimii myös mukavana ajanviettopaikkana, aina varhaisesta keväästä, myöhäiseen syksyyn saakka.

 

Jos olet hankkimassa kasvihuonetta, mutta olet epävarma katemateriaalista, sijoituksesta tai vaikkapa mallista, tutustu kasvihuoneoppaaseen. Sieltä löydät paljon vinkkejä jotka auttavat sinua sopivan huoneen valinnassa!

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.